Akció!
szilikon kulacs
szilikon kulacsszilikon kulacsszilikon kulacshosszabbító szár

Salomon Soft Flask Speed 500 ml puha szilikon kulacs 2017 modell

7.990 Ft 7.190 Ft

Az új Salomon Soft Flask Speed szilikon kulacsával vége a hidratációval járó vacakolásnak. Ez az új kulacs felpörgeti a játékot a szélesebb töltőnyílásával, a negyed fordulattal záródó kupakjával és megerősített aljával, ami segíti a zsebekbe való begyömöszölését. Minden más pozitív tulajdonsága a régi, vagyis ahogy ürül, úgy szűkül össze, aminek köszönhetően nem lötyög benne a folyadék. A puha kulacs ezen felül mindig felveszi a test alakját, így hátizsákban, mellényben való viselet nagyon kényelmes. Ez a modell a Salomon Speed Straw hosszított szárával kompatibilis!

Cikkszám: L39448201.

Termék leírása

A Salomon Soft Flask Speed 500 ml puha szilikon kulacs elődjének továbbfejlesztett változata, nagyobb betöltő nyílással, megerősített részletekkel. Az update lényege a megerősített nyaki rész és alj, aminek köszönhetően a kulacs teteje és alja merevebb, masszívabb, tartósabb lett és így könnyebb tölteni, használni, a tartó zsebekbe való begyömöszölése is sokkal gyorsabb és könnyebb, mint a korábbi változatoknál. Újdonság a szélesebb töltő nyílás is, melynek köszönhetően könnyebb a kulacs tisztítása és töltése is, gond nélkül belefér akár a jégkocka is, így népszerűbb leszel vele a frissítő pontokon is. A kupak 1/4 fordulattal záródik, így a csavargatásnak is vége, kis mozdulat és már indulhatsz is tovább. PVC mentes anyagból készül, alakja formálható, zsákban elhelyezve, vagy tenyérben fogva a töltöttségétől függetlenül mindig idomul. Utántöltése gyors és egyszerű, illetve ha a versenyszabályok engedik, könnyen kivehető és cserélhető eleme lehet a frissítésednek. A szélesebb betöltőnyílás kompatibilis az új Salomon Speed Strow hosszabbító szárral! Újdonság a kulacs mellé adott Transportation Cap extra zárókupak szállításhoz, mely fixen lezárja a kulacsot szállítás idejére.

Újdonságok áttekintése:

 • Szélesebb töltőnyílás – gyorsabb töltés, jégkocka is gond nélkül belefér, könnyebb tisztítás
 • Megerősített, strapabíróbb nyaki rész és alj – könnyebb használat és könnyebb pakolás a szűk zsebekbe
 • 1/4 fordulattal záródó kupak a gyors kezelhetőségért
 • Rocket Valve nagy átfolyási sebességű szelep
 • Transportation Cap fixen záró kupak szállításhoz (tartozék)
 • Salomon Speed Straw hosszabbító szívó szár kompatibilis

Technikai specifikáció:

 • Anyaga: TPU (Thermoplastic Polyurethane), mely az elaszticitást, az átláthatóságot, jó tisztíthatóságot és a legtöbb folyadékkal szembeni ellenállóságot biztosítja. Természetesen PVC mentes és nem tartalmaz mérgező összetevőket
 • Rocket Valve: nagy átfolyási sebességet biztosító szelep, hogy verseny tempó mellett is könnyedén ihass.
 • Transportation Cap – extra zárókupak a szállításhoz, amiből biztosan nem folyik ki a folyadék.
 • Tömeg: 34 gr
 • Űrtartalom: 0,5 l
 • Méret: 26 x 6 x 5 cm

 

További információk

Súly 30 g

Tetszeni fog neked…