Akció!
Salomon, Soft Flask XA Filter Cap 42 vízszűrős kupak kulacshoz
Salomon, Soft Flask XA Filter Cap 42 vízszűrős kupak kulacshozSalomon, Soft Flask XA Filter Cap 42 vízszűrős kupak kulacshozSalomon, Soft Flask XA Filter Cap 42 vízszűrős kupakkal kompatibilis kulacsok

Salomon, Soft Flask XA Filter Cap 42 vízszűrős kupak kulacshoz

11.990 Ft 9.990 Ft

Ideális hosszabb expedíciókhoz, kihívásokhoz, mint pl. ultra futásokhoz, hosszabb treking túrákhoz, teljesítménytúrákhoz, de ideális megoldás távoli helyeken való utazáskor, világlátáskor, városnézésekhez, amikor nem biztonságos a csapvíz pl. A Salomon, Soft Flask XA Filter Cap 42 vízszűrős kupak szűri a baktériumokat és protozoákat a természetes vízforrásokból, így könnyedén és biztonságosan ihatsz anélkül, hogy sok vizet kellene cipelned magaddal.

Cikkszám: LC1321901.

Termék leírása

A Salomon, Soft Flask XA Filter Cap 42 vízszűrős kupak működési elve nagyon leegyszerűsítve az, hogy olyan szűk keresztmetszetű csövecskéken szívod át a vizet, amin a nem kívánatos alkotórészek, mint a baktériumok és protozoák pl. már nem férnek át.

A Salomon, Soft Flask XA Filter Cap 42 vízszűrős kupak

  • Súlyt spórol a felszerelésben, mert a menet közben történő vízszűrés segítségével kevesebb vizet kell magaddal vinned futásodhoz. Bátran megtöltheted kulacsod forrásokból, patakból és bátran ihatod a kutak vizét is.
  • Hatékony, mert kiváló átfolyást biztosító csutorájával és széles, 42 m átmérőjű kupakjával még könnyebb az ivás és a kulacs újratöltés.
  • Biztonságos, mivel nagyjából 1000 liter vízből képes baktériumokat és protozoákat szűrni, hogy mindig hidratált és egészséges maradhass, bármilyen távol legyél is a civilizációtól.

 

Technikai jellemzők:

 

További információk

Súly 80 g