Akció!
Salomon Sonic 3 Confidence W női futócipő
Salomon Sonic 3 Confidence W női futócipőSalomon Sonic 3 Confidence W női futócipőSalomon Sonic 3 Confidence W női futócipőSalomon Sonic 3 Confidence W női futócipőSalomon Sonic 3 Confidence W női futócipőSalomon Sonic 3 Confidence W női futócipő

Salomon Sonic 3 Confidence W női futócipő

Most: 44.990 Ft 33.750 Ft

A SONIC 3 CONFIDENCE W edzőcipőt olyan technológiákkal szerelte fel a Salomon, amelyek segítségével magabiztosnak érezheted magad az aszfalton. Az Optivibe a rezgéseket tompítja, és ezzel csökkenti az izom kifáradását; a geometriai Decoupling tengely stabilabb átgördülést tesz lehetővé; az aszfaltra fejlesztett, megerősített SensiFit pedig tökéletesen illeszkedik a lábadhoz.

Választás törlése
Cikkszám: L40992000.

Termék leírása

A Salomon Sonic 3 Confidence női futócipő azoknak készült, akik kellő csillapítást és támogatást keresnek lábuk számára, mert még nem profi futók, nem futnak nagyon sokat, de kedvelik a futást és örömüket szeretnék benne lelni hosszú időn keresztül sérülés és fájdalmak nélkül.

Tompítja a rezgéseket: Az Optivibe technológia habanyagok egyedi kombinációja (az egyik csillapít, a másik hajt), amely tompítja a talajfogáskor keletkező rezgéseket, hogy csökkentse az izmok kifáradását anélkül, hogy a futás folyamatát befolyásolná.

Optimalizált átgördülés: A geometriai Decoupling tengely laterálisabb elhelyezkedése nagyobb mediális felületet biztosít, hogy biztonságosabb legyen az átgördülés a saroktól a lábujjakig.

Tökéletes illeszkedés: Az aszfaltra fejlesztett SensiFit felsőrész követi a lábfej vonalát és gyengéden tartja a helyén, hogy ezzel dinamikus kényelmet és extra biztonságérzetet adjon.

Technikai jellemzők:

  • Pehely könnyű
  • Optivibe technológiával készült talp
  • Decoupling tengely, az optimalizált átgördülés miatt
  • SensiFit felsőrész jól tart és kényelmes
  • Tömeg: 225g (mérettől függően eltérés lehet)
  • Sarokemelés: 10mm

További információk

Súly 410 g

Tetszeni fog neked…