Akció!
férfi terepfutó cipő
Salomon Speedcross 3 férfi terepfutó cipő talpaSalomon Speedcross 3 férfi terepfutó cipő felülrőlSalomon Speedcross 3 férfi terepfutó cipő sarokrészSalomon Speedcross 3 férfi terepfutó cipő belülről

Salomon Speedcross 3 férfi terepfutó cipő

Most: 36.990 Ft 25.900 Ft

A Salomon Speedcross 3 a Salomon egyik ikonikus férfi terepfutó cipője, a kritikusok szerint a sebességet hozta a terepfutásba. Könnyű, kiváló talajfogású és tapadású, észre sem veszed, hogy rajtad van, csak a sebességed más.

Választás törlése
Cikkszám: L38153200.

Termék leírása

A Salomon Speedcross 3 férfi terepfutó cipő könnyű, a lábon alig észrevehető viselet fantasztikus tapadással. Kiváló a tapadása, csúszós, nedves talajon jól bizonyít, igazi sárfutó. Jobb talajérzetet biztosít, növeli a futás hatékonyságát. Viszont aszfalton jobban kopik, emiatt ott nem célszerű sokat használni. A külső Contagrip® talp sárvető mintázatú, kifejezetten kevesebb plusz súlyt kell így alkalmasint cipelned!

Kényelmes a tartása, már első próbánál úgy érzed, hogy a lábra öntötték (Sensifit™).  Bekötése, kioldása villámgyors a Quicklace™ fűzőrendszernek köszönhetően: egy mozdulattal kioldható és behúzható. A fűzőrész feletti kis zsebbe elrejthető a záróklipsz és a fűző, így nem lóg ki (Lace Pocket). Könnyű, tömege 310 gramm (UK 8,5). A rétegelt, könnyített talp egy többfunkciós stabilizátorként funkcionál (Molded EVA).

Visszatérve a belső talpra – kivehető és mosható. Az Ortholite®-hab belső talp hűsítő hatású, a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással ad a sarokrésznél.

További információk

Súly 310 g

Tetszeni fog neked…