Akció!
terepfutó cipő

Salomon Speedcross 3 W női terepfutó cipő

Most: 38.990 Ft 25.900 Ft

A Salomon Speedcross 3 W Mystic Purple-Light Grey-Granny Green a Salomon egyik ikonikus cipője, a kritikusok szerint a sebességet hozta a terepfutásba. Könnyű, kiváló talajfogású és tapadású, észre sem veszed, hogy rajtad van, csak a sebességed más.

Választás törlése
Cikkszám: L37930200.

Termék leírása

A Salomon Speedcross 3 W Mystic Purple-Light Grey-Granny Green női terepfutó cipő könnyű, a lábon alig észrevehető viselet fantasztikus tapadással. Kiváló a tapadása, csúszós, nedves talajon jól bizonyít, igazi sárfutó. Jobb talajérzetet biztosít, növeli a futás hatékonyságát. Viszont aszfalton jobban kopik, emiatt ott nem célszerű sokat használni. A külső Contagrip® talp sárvető mintázatú, kifejezetten kevesebb plusz súlyt kell így alkalmasint cipelned!

Kényelmes a tartása, már első próbánál úgy érzed, hogy a lábra öntötték (Sensifit™).  Bekötése, kioldása villámgyors a Quicklace™ fűzőrendszernek köszönhetően: egy mozdulattal kioldható és behúzható. A fűzőrész feletti kis zsebbe elrejthető a záróklipsz és a fűző, így nem lóg ki (Lace Pocket). Könnyű, tömege 260 gramm (UK 5,5). A rétegelt, könnyített talp egy többfunkciós stabilizátorként funkcionál (Molded EVA).

Visszatérve a belső talpra – kivehető és mosható. Az Ortholite®-hab belső talp hűsítő hatású, a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással ad a sarokrésznél.

További információk

Súly 260 g

Tetszeni fog neked…