Akció!
Salomon Speedcross Vario férfi terepfutó cipő
női terepfutó cipőSalomon Speedcross Vario férfi terepfutó cipőSalomon Speedcross Vario férfi terepfutó cipő

Salomon Speedcross Vario férfi terepfutó cipő

Most: 35.990 Ft 24.990 Ft

Utolsó pár szuper áron!

Fuss szélsebesen a legkülönbözőbb kemény terepen a  Salomon Speedcross Vario ( Black/Magnet/FieryRed) férfi terepfutó cipőben. A Vario változat tehát a “klasszikus” Speedcross kemény terepes változata. A Vario változat továbbra is a sebességet képviseli a terepfutásban, sarkában benne van természetesen a Speedcrossok egyik jellegzetessége az LT Muscle csillapítás.

női terepfutó cipő

Salomon Speedcross Vario W női terepfutó cipő érdekességei

Választás törlése
Cikkszám: L39239200.

Termék leírása

A Salomon Speedcross Vario férfi terepfutó cipő 318g (42 2/3 méretben) súlyával, Contagrip kemény terepre optimalizált talpprofiljával, Sensifit™ rendszerével, ami összeköti a cipőfűzőt a cipőtalppal, biztosan tartja a lábad. Egy igazi profi választás.

Technikai részletek:

  • Sensifit™ – Gyakorlatilag a cipőfűző meghosszabbítás, aminek alsó vége a középtalpba van ágyazva. Így a cipőfűző nemcsak a lábfej tetején fogja a lábad, hanem a talptól kiindulva körbeöleli a lábat nagy stabilitást adva.
  • A Salomon fejlesztésű Contagrip talp biztosítja az optimális tapadást mindenféle kemány hegyi terepen, mégsem hagyva nyomot padlón, teremben.
  • Szintetikus betét védi a lábujjakat a cipő orránál, ha valamibe belerúgnánk.
  • Endofit™ – Az ilyen rendszerrel készült cipők nyelve szélesen átöleli a lábfejet közvetlenebb kontrollt kínálva ezzel és kevesebb kidörzsölődési lehetőséget. A nyelv magasan össze van varrva a cipővel, így biztosítva a nem kívánt kavicsok és egyéb törmelék kívül tartását.
  • Az Ortholite®-hab belső talp hűsítő hatású, a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással ad a sarokrésznél.
  • Sár-, és törmelék ellen védelmet nyújtó felsőrész.
A Speedcross Vario 30 százalékkal megnövelt tapadóképességű, vegyes és keményebb terepre optimalizált talpa.

A Speedcross Vario 30 százalékkal megnövelt tapadóképességű, vegyes és keményebb terepre optimalizált talpa.

 

További információk

Súly 250 g
Márka

Salomon

Méret

EUR 46 2/3 – UK 11,5, EUR 46 – UK 11, EUR 45 1/3 – UK 10,5, EUR 44 2/3 – UK 10, EUR 44 – UK 9,5, EUR 43 1/3 – UK 9, EUR 42 2/3 – UK 8,5, EUR 42 – UK 8

Tetszeni fog neked…