Akció!
Salomon Speedcross Vario GTX férfi vízálló terepfutó cipő
női terepfutó cipőSalomon Speedcross Vario GTX férfi vízálló terepfutó cipő

Salomon Speedcross Vario GTX férfi vízálló terepfutó cipő

Most: 42.990 Ft 29.990 Ft

Végre itt van a közkedvelt Speedcross Vario Gore-Tex membrános, vízálló-lélegző változata is. Fuss szélsebesen kemény terepen is! A  Salomon Speedcross Vario GTX (Dark Cloud/Gecko Grees/Alpha Yellow) a Speedcross csillapítását és precizitását nyújtja számodra keményebb felületen való terepfutás közben is, a Vario tehát a “klasszikus” Speedcross kemény terepes változata. A Vario kaptafája és beépített technológiái, mint pl. a Speedcross-ok egyik jellegzetessége, az LT Muscle csillapítás a sarokban megegyezik a klasszikus Speedcross-éval. Alapvető különbség a Vario talpa, melynek összetétele keményebb, így tartós kemény, kavicsos, köves terepen is, profiljának és új anyag összetételének köszönhetően nagyon jól tapad, nem csúszik nedves felületen sem, földdel érintkező felülete kb. 30%-kal nagyobb, mint a klasszikus Speedcross-é, emiatt stabilabb és kényelmesebb is kemény felületen.

női terepfutó cipő

Salomon Speedcross Vario W női terepfutó cipő érdekességei

Választás törlése
Cikkszám: L39054700.

Termék leírása

A Salomon Speedcross Vario férfi terepfutó cipő 330g súlyával, 10 mm drop-jával (középtalp vastagsága 29 mm/19 mm), Contagrip kemény terepre optimalizált talpprofiljával, Sensifit™ rendszerével, ami összeköti a cipőfűzőt a cipőtalppal, biztosan tartja a lábad. Egy igazi profi választás, ha nem sárban, hóban, latyakban, vagy homokban kell tempót villantanod. A vízállóságról a Gore-Tex® Extended Comfort Footwear speciális membránja gondoskodik, melyet a Salomon a verseny cipőibe és terepfutó cipőibe használ, mivel a vízállóság mellett, nagy hatékonyságú légáteresztő képességgel bír.

Technikai részletek:

  • Könnyű alapanyagok felhasználásával készült, számos helyen hegesztett varrásokkal.
  • Sensifit™ – Gyakorlatilag a cipőfűző meghosszabbítás, aminek alsó vége a középtalpba van ágyazva. Így a cipőfűző nemcsak a lábfej tetején fogja a lábad, hanem a talptól kiindulva körbeöleli a lábat nagy stabilitást adva.
  • A Salomon saját fejlesztésű Wet Traction® Contagrip talpa biztosítja az optimális tapadást mindenféle kemény hegyi terepen, mégsem hagyva nyomot padlón, teremben.
  • Szintetikus betét védi a lábujjakat a cipő orránál, ha valamibe belerúgnánk.
  • Az Ortholite®-hab belső talp hűsítő hatású, a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással ad a sarokrésznél.
  • Gore-Tex® Extendedn Comfort membrán az extra lélegző képességért
  • Sár-, és törmelék ellen védelmet nyújtó felsőrész.