Akció!
női terepfutó cipő
női terepfutó cipőnői terepfutó cipőnői terepfutó cipőnői terepfutó cipő

Salomon Speedcross Vario W női terepfutó cipő

Most: 32.990 Ft 22.900 Ft

Utolsó pár, szuper áron!

Fuss szélsebesen a legkülönbözőbb kemény terepen a  Salomon Speedcross Vario W (Spectrum Blue/Petunia Blue/Black)) női terepfutó cipőben. A Vario változat tehát a “klasszikus” Speedcross kemény terepes változata. A Vario változat továbbra is a sebességet képviseli a terepfutásban, sarkában benne van természetesen a Speedcrossok egyik jellegzetessége az LT Muscle csillapítás.

női terepfutó cipő

Salomon Speedcross Vario W női terepfutó cipő érdekességei

Választás törlése
Cikkszám: L37611900.

Termék leírása

A Salomon Speedcross Vario W női terepfutó cipő 272g (38 2/3 méretben) súlyával, Contagrip kemény terepre optimalizált talpprofiljával, Sensifit™ rendszerével, ami összeköti a cipőfűzőt a cipőtalppal, biztosan tartja a lábad. Egy igazi profi választás.

Technikai részletek:

  • Sensifit™ – Gyakorlatilag a cipőfűző meghosszabbítás, aminek alsó vége a középtalpba van ágyazva. Így a cipőfűző nemcsak a lábfej tetején fogja a lábad, hanem a talptól kiindulva körbeöleli a lábat nagy stabilitást adva.
  • A Salomon fejlesztésű Contagrip talp biztosítja az optimális tapadást mindenféle kemány hegyi terepen, mégsem hagyva nyomot padlón, teremben.
  • Szintetikus betét védi a lábujjakat a cipő orránál, ha valamibe belerúgnánk.
  • Endofit™ – Az ilyen rendszerrel készült cipők nyelve szélesen átöleli a lábfejet közvetlenebb kontrollt kínálva ezzel és kevesebb kidörzsölődési lehetőséget. A nyelv magasan össze van varrva a cipővel, így biztosítva a nem kívánt kavicsok és egyéb törmelék kívül tartását.
  • Az Ortholite®-hab belső talp hűsítő hatású, a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással ad a sarokrésznél.
  • Sár-, és törmelék ellen védelmet nyújtó felsőrész.

További információk

Súly 250 g

Tetszeni fog neked…