terepfutó cipő
terepfutó cipőterepfutó cipőterepfutó cipőterepfutó cipő

Salomon Speedtrak W női terepfutó cipő

36.990 Ft

A Salomon Speedtrak W a világ egyik legsokoldalúbb női terepfutó cipője, túracipője, akadályverseny cipője. Az első lépéstől az ezredik kilométert átlépve is hihetetlenül kényelmes lesz számodra. Könnyű, strapabíró, rendkívül stabil és biztonságos egyaránt technikás, sziklás talajon futáskor.

Választás törlése
Cikkszám: L39063600.

Termék leírása

A Salomon Speedtrak W női terepfutó cipő a Fellraiser utódja, kiváló választás terepfutásra, vagy akadályversenyekre. Kialakítása lehetővé teszi a biztonságos, gyors haladást technikás, köves terepen egyaránt. Nem vízálló, ennek az az előnye terepfutás vagy az akadályversenyek során, hogy az utunkba kerülő patakon vagy vizes akadályokon gyorsan átgázolhatunk és jó szellőzése miatt nagyon hamar megszárad. Kényelmes a tartása, már első próbánál úgy érzed, hogy a lábra öntötték (Sensifit™). Bekötése, kioldása villámgyors a Quicklace™ fűzőrendszernek köszönhetően: egy mozdulattal kioldható és behúzható. A fűzőrész feletti kis zsebbe elrejthető a záróklipsz és a fűző, így nem lóg ki (Lace Pocket). Könnyű, tömege 245 gramm. A talprész technológia egy újításnak köszönhetően strapabíróbbá, tartósabbá tette. A rétegelt talp egy többfunkciós stabilizátorként funkcionál (Molded EVA). Jobb talajérzetet biztosít, növeli a futás, gyaloglás hatékonyságát. A külső Contagrip® talp sárvető mintázatú, kifejezetten kevesebb plusz súlyt kell így alkalmasint cipelned!

Visszatérve a belső talpra, az Ortholite®-hab belső talp hűsítő hatású, a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással ad a sarokrésznél.

Termékjellemzők:

  • Szín: Coral Punch/Black/Red
  • Jól szellőző női terepfutó cipő
  • Kis zseb fűző számára
  • Quicklace fűző
  • Sensifit™ rendszer, ami tökéletesen illeszkedik, így kényelmesen és biztonságosan tartja a lábat.
  • Contragrip® talp, mely a biztos tapadásért felel vegyes talajon, mégsem hagyva nyomot

További információk

Súly 290 g

Tetszeni fog neked…