Akció!
City Trail futócipő
City Trail futócipőCity Trail RunningCity Trail Running

Salomon X-Scream 3D GTX vízálló City Trail férfi futócipő

Most: 45.990 Ft 22.990 Ft

Tökéletesen tartja a lábat, nagyon jó a tapadása, hogy számos felületen tökéletesen kontrollal futhass. Változatos városi terepen való futáshoz lett tervezve, így nem jön zavarba aszfalton, salakon, kavicsos területen, parkok füvén és macskakövön sem. Tedd próbára és meglátod! A Salomon X-Scream 3D GTX W vízálló férfi futócipő egy agilis városi vaduló futócipő, ami dinamikus és párnázott futás élményét kínálja minden futó számára városi tájban, miközben a terepfutás szellemét fecskendezi beléd a 3D Fit, 3D Grip, és 3D Ride technológiának köszönhetően. Új talp, új élmény, amit a legújabb, csak a Salomon ezen cipőjében megtalálható Gore-Tex®’s Extended Comfort Footwear membránnal tettek vízálló-lélegzővé. A cipő vízálló változata mindössze 5%-kal nagyobb súlyú nem vízálló társánál, sokkal puhább a felsőrész mint más Gore-Tex® modelleknél. Próbáld ki, megéri!

Választás törlése
Cikkszám: L37596500.

Termék leírása

A Salomon X-Scream 3D GTX W vízálló férfi futócipő egyesíti az aszfalt és a terepcipők előnyeit, ezáltal létrehozva egy új kategóriát, amit a Salomon egyedi névjegye lett, egy újfajta módja a futásnak. Általa megtapasztalhatod a szabadság érzését és a terepfutás nagyobb fizikai kihívását is – fel a lépcsőkön, keresztül a parkokon és vissza az utcákra – az egész városon át. Új, kevésbé konvencionális helyek felfedezése többféle talajon keresztül, számodra is meg fogja mutatni, hogy a városban futás is lehet annyira változatos, mint a terepfutás a hegyek között.
Minden városban találsz kikövezett ösvényeket, sétáló emberekkel zsúfolt részeket, korcsolyázó, lovagló, kerékpározó embereket, akik ugyanazon az útvonalon közlekednek az egyformaság végtelen parádéjában, de ezen utak hálózatában vannak lépcsők, parkok, mezők, hidak is. Az X-Scream segítségével ki tudsz szakadni a mindennapi rutinos útvonaladból, ezáltal kalandossá teheted a városi futásodat!

City Trail Running

Technikai specifikáció:

 • Sensiflex™ rendszer, ami a cipő felsőrésze és a fűzőrendszer közvetlen összeköttetést biztosítja
 • Sensifit™ rendszer, ami tökéletesen körbeöleli a lábfejet, így kényelmesen és biztonságosan tartja a lábat.
 • 3D Fit, 3D Flex, 3D Grip, 3D Ride
 • 3D Mesh felsőrész
 • Aszimmetrikus felépítésű sarok scillapítás
 • Gore-Tex®’s Extended Comfort Footwear garantáltan szárazon tart és a mozgás széles skáláján kínál komfortot. Intenzív mozgásra lett tervezve. A Salomon a kalandsport, verseny és hegyi futás kategóriájú cipőiben használja a GORE-TEX® Extended Comfort Footwear membránt, ahol tökéletes vízállóság és megnövelt lélegzőképesség az alapkövetelmény.
 • Contragrip® talp, mely a biztos tapadásért felel vegyes talajon, mégsem hagyva nyomot padlón, teremben.
 • Profeel Film réteg a talpban biztosítja a védelmet a tereptárgyaktól.
 • Tömörített EVA talp
 • Az Ortholite®-hab belső talp hűsítő hatású, a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással ad a sarokrésznél.
 • Endofit™ – Az ilyen rendszerrel készült cipők nyelve szélesen átöleli a lábfejet közvetlenebb kontrollt kínálva ezzel és kevesebb kidörzsölődési lehetőséget. A nyelv magasan össze van varrva a cipővel, így biztosítva a nem kívánt kavicsok és egyéb törmelék kívül tartását.
 • Propriotection™ a propriception (érzés) és védelem gondos kombinációja
 • Az OS Tendon rendszer megfelelő átgördülést és ütéscsillapítást biztosít a talajra érkezéstől az ellépésig.
 • QuickLace fűző, a fűzőrész feletti kis zsebbe elrejthető a záróklipsz és a fűző, így nem lóg ki (Lace Pocket).
 • Súrlódás mentes cipőfűző szemek a gyors és könnyű cipőfűzés érdekében.
 • A nyelv magasan össze van varrva a cipővel, így biztosítva a nem kívánt kavicsok és egyéb törmelék kívül tartását.

 

City Trail Running

City Trail Running

City Trail Running

City Trail Running

Tetszeni fog neked…