Akció!
City Trail férfi futócipő
Salomon X-Tour talpaCity Trail RunningCity Trail Running

Salomon X-Tour City Trail férfi futócipő

Most: 26.990 Ft 13.490 Ft

A Salomon X-Tour egy agilis CITY TRAIL™ férfi futócipő, amit azért fejlesztettek ki, hogy megtedd az első lépéseidet egy sokkal üdítőbb városi futás felé.

Választás törlése
Cikkszám: L36890600.

Termék leírása

A Salomon X-Tour City Trail férfi futócipő egyesíti az aszfalt és a terepcipők előnyeit, ezáltal létrehozva egy új kategóriát, amit a Salomon CITY TRAIL™-nek nevezett el.

A CITY TRAIL ™ egy jobb, újfajta módja a futásnak. Általa megtapasztalhatod a szabadság érzését és a terepfutás nagyobb fizikai kihívását is – fel a lépcsőkön, keresztül a parkokon és vissza az utcákra – az egész városon át. Új, kevésbé konvencionális helyek felfedezése többféle talajon keresztül, számodra is meg fogja mutatni, hogy a városban futás is lehet annyira változatos, mint a terepfutás a hegyek között.
Minden városban találsz kikövezett ösvényeket, sétáló emberekkel zsúfolt részeket, korcsolyázó, lovagló, kerékpározó embereket, akik ugyanazon az útvonalon közlekednek az egyformaság végtelen parádéjában, de ezen utak hálózatában vannak lépcsők, parkok, mezők, hidak is. A CITY TRAIL ™ segítségével, ki tudsz szakadni a mindennapi rutinos útvonaladból, ezáltal kalandossá teheted a városi futásodat!

City Trail Running

City Trail Running

Termékjellemzők:

  • Szín: Methyl blue/White/Granny green
  • Sensifit™ rendszer, ami tökéletesen illeszkedik, így kényelmesen és biztonságosan tartja a lábat.
  • Contragrip® talp, mely a biztos tapadásért felel vegyes talajon, mégsem hagyva nyomot padlón, teremben.
  • Az OS Tendon rendszer megfelelő átgördülést és ütéscsillapítást biztosít a talajra érkezéstől az ellépésig.
City Trail Running

City Trail Running

City Trail Running

City Trail Running