Akció!
Salomon X Ultra 2 férfi túracipő
Salomon X Ultra 2 férfi túracipő Autobahn/Black/Steel GraySalomon X Ultra 2 férfi túracipő Autobahn/Black/Steel GraySalomon X Ultra 2 férfi túracipő Autobahn/Black/Steel Gray

Salomon X Ultra 2 férfi túracipő

Most: 38.990 Ft 30.990 Ft

A Salomon X Ultra 2 férfi túracipő a márka legkedveltebb gyalogló lábbelijének utódja, megújult sportos dizájnnal. Extra erős stabilitást biztosít még gyors gyaloglás közben is, bármilyen köves, vegyes terepen.

Választás törlése
Cikkszám: L37162700.

Termék leírása

A Salomon X Ultra 2 férfi túracipő megtartotta elődje közkedvelt jellemzőit, úgy mint a magas stabilitást az Advanced Chassis jóvoltából, valamint a jól tapadó Contagrip talpat, mely elősegíti a stabil járást köves, technikás terepen. Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy terepen kényelmesen és gyorsan lehessen haladni vele. A könnyített Ortholite talpbetéte kivehető, mosható. Rendkívül stabil túracipő agresszív talpkiképzéssel. Gyors, technikás treking túrákhoz, nordic walkinghoz és teljesítménytúrázáshoz is kitűnő választás.

  • Kis zseb fűző számára (Lace Pocket)
  • Quicklace™ fűző
  • Sensifit™ rendszer, ami tökéletesen illeszkedik, így kényelmesen és biztonságosan tartja a lábat.
  • Gumis lábujjvédő
  • Contragrip talp®, mely a biztos tapadásért felel vegyes talajon, mégsem hagyva nyomot padlón.
  • OrthoLite®  belső talp ötvözi az Ortholite® hab és az EVA sarok részt. Az Ortholite® hűsebb, szárazabb, kellemesen párnázottságot környezetet nyújt a talp számára. Feszességéből és hatékonyságából nem veszít. Az EVA sarok rész remek támogatást nyújt a sarok számára.
  • Mud Guard: sárvédő elemek a túracipőn körbe

További információk

Súly 430 g
Márka

Salomon

Tetszeni fog neked…