Akció!
Salomon X Ultra 2 GTX férfi túracipő
Salomon X Ultra 2 GTX férfi túracipő talpaSalomon X Ultra 2 GTX férfi túracipő

Salomon X Ultra 2 GTX vízálló férfi túracipő

Most: 44.990 Ft 40.490 Ft

A Salomon X Ultra 2 túracipő a Salomon terepfutó technológiák túrázásba való adaptációja. A GTX vízálló modell a márka legkedveltebb gyalogló lábbelijének megújult, második generációja sportos dizájnnal. Könnyű, rugalmas, jó stabilitást biztosító túracipő könnyű és technikás terepen. Tempós, gyors gyalogláskor elemében van, de nem okoz gondot számára az sem, ha kicsit bele is kocogsz a túrákba. Gore-Tex membránja kiváló védelmet nyújt rossz időjárás és nedvesség ellen. Alacsony szabás nagy mozgásszabadságot biztosít a lábnak, felhasznált anyagai kis súlyúak, így maga a cipő is az. A cipő felsőrésszel összekapcsolt nyelvének köszönhetően kevesebb törmelék, kavics, sár kerül a cipőbe. Sokan sportos városi viseletnek is szívesen választják.

Választás törlése
Cikkszám: L38163600.

Termék leírása

A Salomon X Ultra 2 GTX vízálló férfi túracipő megtartotta elődje közkedvelt jellemzőit, úgy mint a magas stabilitást az Advanced Chassis™ jóvoltából, valamint a jól tapadó Contagrip talpat, mely elősegíti a stabil járást köves (de nem sziklás), technikás terepen is. Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy kényelmesen és gyorsan lehessen haladni vele. A könnyített Ortholite talpbetéte kivehető, mosható. Rendkívül stabil túracipő agresszív talpkiképzéssel. Gyors, technikás treking túrákhoz, nordic walkinghoz és teljesítménytúrázáshoz is kitűnő választás.

Nem sajnálta a cipőből a Salomon a technológiát:

 • Gore-Tex® Performance membrán

  futócipő

  Salomon SensiFit™ fűzőrendszer

 • Kis zseb fűző számára (Lace Pocket)
 • Quicklace™ fűzőrendszernek köszönhetően bekötése és kioldása egy mozdulat, a fűző mégis nagyon stabilan tart, nem lazul meg kemény terepen sem. A törésmentes fűzőszemek biztosítják mindezt.
 • SensiFit™ fűzőrendszer, mely egészen a talpig lenyúlik, így körbeöleli a lábat, nem csak a cipő felsőrészét húzza össze.
 • Advanced Chassis™ megerősítés a külső- és középtalp között biztosítja a rugalmasságot és hatékony ellépést a talp védelme mellett.
 • Gumis lábujjvédő
 • Contragrip talp®, mely a biztos tapadásért felel vegyes talajon, mégsem hagyva nyomot padlón.
 • OrthoLite®  belső talp ötvözi az Ortholite® hab és az EVA sarok részt. Az Ortholite® hűsebb, szárazabb, kellemesen párnázottságot környezetet nyújt a talp számára. Feszességéből és hatékonyságából nem veszít. Az EVA sarok rész remek támogatást nyújt a sarok számára extra Protected Heel Cap támogatással terepre.
 • Mud Guard: sárvédő elemek a túracipőn körbe
 • Energy Cell+ technológia a talpban, mely úgy csillapít, hogy közben nemhogy elnyeli a talajfogás energiáját, hanem rugalmasan visszaadja ezzel is segítve az előrehaladást.
 • Alacsony szabásának köszönhetően szabad mozgást biztosít bokánál.
 • Gumis megerősítés védi a lábujjakat a cipő orránál, ha valamibe belerúgnánk.
 • A nyelv magasan össze van varrva a cipővel, így biztosítva a nem kívánt kavicsok és egyéb törmelék kívül tartását.
gore-tex anyag

Gore-Tex® anyag felépítése

A GORE-TEX ® termék technológiával készült ruházati cikkek hosszútávú víz-, és szélállóságot, valamint optimális szellőzést nyújtanak. Strapabíró termékek, melyek maximális védelmet és komfortot garantálnak viselőjük számára. A két réteges kialakítás, amit a GORE-TEX ® termékekhez használnak, sokféle outdoor tevékenységhez alkalmas. A GORE-TEX ® membrán a külső rétegre kerül ragasztásra, belülre további bélés kerül, mely a magas komfortot és sokoldalúságot garantálja.

További információk

Súly 430 g

Tetszeni fog neked…