Akció!
Női túrcipő
Salomon-x-ultra-2-gtx-w-pewter-detroit-flashy-x-noi-turacipo-2Salomon-x-ultra-2-gtx-w-pewter-detroit-flashy-x-noi-turacipo-3Salomon-x-ultra-2-gtx-w-pewter-detroit-flashy-x-noi-turacipo-4Salomon-x-ultra-2-gtx-w-pewter-detroit-flashy-x-noi-turacipo-5Salomon-x-ultra-2-gtx-w-pewter-detroit-flashy-x-noi-turacipo-6

Salomon X Ultra 2 GTX W vízálló női túracipő

Most: 41.990 Ft 33.500 Ft

A Salomon X Ultra 2 GTX W vízálló női túracipő a márka legkedveltebb gyalogló lábbelijének utódja, megújult sportos dizájnnal. Extra erős stabilitást biztosít még gyors gyaloglás közben is, bármilyen köves, vegyes terepen. Gore-Tex membránja kiváló védelmet nyújt a nedvesség ellen.

Választás törlése
Cikkszám: L37158100.

Termék leírása

A Salomon X Ultra 2 GTX W vízálló női túracipő megtartotta elődje közkedvelt jellemzőit, úgy mint a magas stabilitást az Advanced Chassis jóvoltából, valamint a jól tapadó Contagrip talpat, mely elősegíti a stabil járást köves, technikás terepen. Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy terepen kényelmesen és gyorsan lehessen haladni vele. A könnyített Ortholite talpbetéte kivehető, mosható. Rendkívül stabil túracipő agresszív talpkiképzéssel. Gyors, technikás treking túrákhoz, nordic walkinghoz és teljesítménytúrázáshoz is kitűnő választás.

  • Gore-Tex® Performance membrán
  • Kis zseb fűző számára (Lace Pocket)
  • Quicklace™ fűző
  • Sensifit™ rendszer, ami tökéletesen illeszkedik, így kényelmesen és biztonságosan tartja a lábat.
  • Gumis lábujjvédő
  • Contragrip talp®, mely a biztos tapadásért felel vegyes talajon, mégsem hagyva nyomot padlón.
  • OrthoLite®  belső talp ötvözi az Ortholite® hab és az EVA sarok részt. Az Ortholite® hűsebb, szárazabb, kellemesen párnázottságot környezetet nyújt a talp számára. Feszességéből és hatékonyságából nem veszít. Az EVA sarok rész remek támogatást nyújt a sarok számára.
  • Mud Guard: sárvédő elemek a túracipőn körbe
gore-tex anyag

Gore-Tex® anyag felépítése

A GORE-TEX ® termék technológiával készült ruházati cikkek hosszútávú víz-, és szélállóságot, valamint optimális szellőzést nyújtanak. Strapabíró termékek, melyek maximális védelmet és komfortot garantálnak viselőjük számára. A két réteges kialakítás, amit a GORE-TEX ® termékekhez használnak, sokféle outdoor tevékenységhez alkalmas. A GORE-TEX ® membrán a külső rétegre kerül ragasztásra, belülre további bélés kerül, mely a magas komfortot és sokoldalúságot garantálja.

További információk

Súly 430 g

Tetszeni fog neked…