Akció!
Salomon X Ultra Mid 2 GTX férfi túracipő
Salomon X Ultra MID 2 GTX férfi túracipő

Salomon X Ultra Mid 2 GTX férfi túracipő

Most: 49.990 Ft 29.990 Ft

A Salomon X Ultra Mid 2 GTX  (Black/Black/Aluminium) egy könnyű és kényelmes, technikai terepre szánt, rendkívül stabil, vízálló félmagas szárú férfi túracipő agresszív talpkiképzéssel. Gyors, technikás treking túrákhoz, nordic walkinghoz és teljesítménytúrázáshoz is kitűnő választás.

Választás törlése
Cikkszám: L37077000.

Termék leírása

A Salomon X Ultra Mid 2 GTX félmagas szárú férfi túracipő a teljesítménytúrázók, gyors treking túrázók és nordic walkingosok egyik legkedveltebb túracipője. Ideális ha szükséged van a bokád enyhe megtámasztására, vagy ősszel-télen a sáros, havas túraidőszakban.

Technikai részletek:

  • Félmagas szárú kialakítása tartja a bokát.
  • A nyelv magasan össze van varrva a cipővel, így biztosítva a nem kívánt kavicsok és egyéb törmelék kívül tartását.
  • Sensifit™ – Gyakorlatilag a cipőfűző meghosszabbítás, aminek alsó vége a középtalpba van ágyazva. Így a cipőfűző nemcsak a lábfej tetején fogja a lábad, hanem a talptól kiindulva körbeöleli a lábat nagy stabilitást adva.
  • Magasan körbefutó strapabíró anyag garantálja, hogy a sár ne tegyen kárt a cipő felső részében.
  • Szintetikus betét védi a lábujjakat a cipő orránál, ha valamibe belerúgnánk.
  • Gore-Tex® membrán biztosítja a tökéletes vízállóság mellett a légzőképességet, vagyis a száraz lábakat.
  • A Salomon fejlesztésű Contagrip talp biztosítja az optimális tapadást mindenféle hegyi terepen, mégsem hagyva nyomot padlón, teremben.
  • Advanced Chassis talp megoldás a maximális mozgás kontroll és tökéletes energia management érdekében. Nem érezni minden követ, göröngyöt a talp alatt, mégis érzékenyen reagál a talaj adottságira és stabil lépést biztosít.
  • Kiváló párnázottság, anatómiailag kialakított talpú női túracipő.
  • Az Ortholite®-hab belső talp, hűsítő hatású, a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással ad a sarokrésznél.
gore-tex anyag

Gore-Tex® anyag felépítése

A GORE-TEX ® termék technológiával készült ruházati cikkek hosszútávú víz-, és szélállóságot, valamint optimális szellőzést nyújtanak. Strapabíró termékek, melyek maximális védelmet és komfortot garantálnak viselőjük számára. A két réteges kialakítás, amit a GORE-TEX ® termékekhez használnak, sokféle outdoor tevékenységhez alkalmas. A GORE-TEX ® membrán a külső rétegre kerül ragasztásra, belülre további bélés kerül, mely a magas komfortot és sokoldalúságot garantálja.