Akció!
női túracipő

Salomon X Ultra Prime W női túracipő

Most: 29.990 Ft 19.900 Ft

A Salomon X Ultra Prime W női túracipő extra erős stabilitást biztosít még gyors gyaloglás közben is, bármilyen köves, vegyes terepen. A stabilitás mellett magas védelmet nyújt, valamint a megszokott fűzést ötvözi a jól szellőző felsőrésszel, mely egy kiváló ár-érték arányú női túracipőt eredményez túrázók, gyaloglók számára.

Választás törlése
Cikkszám: L37167700.

Termék leírása

A Salomon X Ultra Prime W női túracipő megtartotta elődje közkedvelt jellemzőit, úgy mint a magas stabilitást az Advanced Chassis jóvoltából, valamint a jól tapadó Contagrip talpat, mely elősegíti a stabil járást köves, technikás terepen. Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy terepen kényelmesen és gyorsan lehessen haladni vele. A könnyített Ortholite talpbetéte kivehető, mosható. Rendkívül stabil női túracipő agresszív talpkiképzéssel. Gyors, technikás trekking túrákhoz, nordic walkinghoz és teljesítménytúrázáshoz is kitűnő választás.

  • Megszokott fűzésű
  • Sensifit™ rendszer, ami tökéletesen illeszkedik, így kényelmesen és biztonságosan tartja a lábat.
  • Gumis lábujjvédő
  • Contragrip talp®, mely a biztos tapadásért felel vegyes talajon, mégsem hagyva nyomot padlón.
  • OrthoLite®  belső talp ötvözi az Ortholite® hab és az EVA sarok részt. Az Ortholite® hűsebb, szárazabb, kellemesen párnázottságot környezetet nyújt a talp számára. Feszességéből és hatékonyságából nem veszít. Az EVA sarok rész remek támogatást nyújt a sarok számára.
  • Mud Guard: sárvédő elemek a túracipőn körbe

További információk

Súly 324 g