Akció!
férfi terepfutó cipő
férfi terepfutó cipőférfi terepfutó cipőférfi terepfutó cipőférfi terepfutó cipő

Salomon XA Pro 3D férfi terepfutó cipő

Most: 36.990 Ft 29.500 Ft

A Salomon XA Pro 3D a világ egyik legsokoldalúbb férfi terepfutó cipője, túracipője 2015-re megújult, ennek köszönhetően az első lépéstől az ezredik kilométert átlépve is hihetetlenül kényelmes lesz számodra. Könnyű, strapabíró, rendkívül stabil és biztonságos egyaránt  technikás, sziklás talajon, akár futsz, túrázol, vagy gyorsgyalogolsz.

Választás törlése
Cikkszám: L37320400.

Termék leírása

A Salomon XA Pro 3D férfi terepfutó cipő kiváló választás terepfutásra, teljesítménytúrára, könnyedebb, vagy teljesítménytúrákra. Kialakítása lehetővé teszi a biztonságos, gyors haladást technikás, köves terepen egyaránt. Kényelmes a tartása, már első próbánál úgy érzed, hogy a lábra öntötték (Sensifit™).  Bekötése, kioldása villámgyors a Quicklace™ fűzőrendszernek köszönhetően: egy mozdulattal kioldható és behúzható. A fűzőrész feletti kis zsebbe elrejthető a záróklipsz és a fűző, így nem lóg ki (Lace Pocket). Könnyű, tömege 410 gramm (42,5). A talprész technológia egy újításnak köszönhetően strapabíróbbá, tartósabbá tette. A rétegelt talp egy többfunkciós stabilizátorként funkcionál (Molded EVA). Jobb talajérzetet biztosít, növeli a futás, gyaloglás hatékonyságát. A külső Contagrip® talp sárvető mintázatú, kifejezetten kevesebb plusz súlyt kell így alkalmasint cipelned!

férfi terepfutó cipő

Salomon XA Pro 3D férfi terepfutó cipő Contagrip talpa

Visszatérve a belső talpra, az Ortholite®-hab belső talp hűsítő hatású, a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással ad a sarokrésznél.

  • Kis zseb fűző számára
  • Quicklace fűző
  • Sensifit
  • Gumis lábujjvédő
  • Contragrip talp
  • Szín: Black/Red/Green

További információk

Súly 410 g

Tetszeni fog neked…