Akció!
Salomon XA Pro 3D férfi terepfutó cipő

Salomon XA Pro 3D férfi terepfutó cipő

Most: 39.990 Ft 32.990 Ft

Utolsó párok!

A Salomon XA Pro 3D a világ egyik legsokoldalúbb férfi terepfutó cipője, túracipője megújult, ennek köszönhetően az első lépéstől az ezredik kilométert átlépve is hihetetlenül kényelmes lesz számodra. Könnyű, strapabíró, rendkívül stabil és biztonságos egyaránt technikás, sziklás talajon, akár futsz, túrázol, vagy gyorsgyalogolsz.

Választás törlése
Cikkszám: L40074500.

Termék leírása

A Salomon XA Pro 3D férfi terepfutó cipő kiváló választás terepfutásra, teljesítménytúrára, könnyedebb és dinamikus, tempós túrákra egyaránt. Kialakítása lehetővé teszi a biztonságos, gyors haladást technikás, köves terepen is. Kényelmes a tartása, már első próbánál úgy érzed, hogy a lábra öntötték a Sensifit™ rendszernek köszönhetően. Jól szellőző hálós felsőrésze hosszútávon is garantálja a légzőképességet, vagyis a száraz lábakat és a komfortos viseletet. Bekötése, kioldása villámgyors a Quicklace™ fűzőrendszernek köszönhetően: egy mozdulattal kioldható és behúzható. A fűzőrész feletti kis zsebbe elrejthető a záróklipsz és a fűző, így nem lóg ki (Lace Pocket) és nem akadályoz a szabad mozgásban. Ez a terepfutó cipő masszív felépítése ellenére is nagyon könnyű, tömege mindössze 380 gramm (42-es méret esetén). A talprész technológia megújításának köszönhetően még stabilabbá, strapabíróbbá és tartósabbá vált. A rétegelt EVA talp egy többfunkciós stabilizátorként funkcionál mozgás közben, így jobb talajérzetet biztosít, növeli a futás, gyaloglás hatékonyságát. A külső Contagrip® talp sárvető mintázatú, kifejezetten kevesebb plusz súlyt kell így alkalmasint cipelned, melynek mintázata a 2017-es modelleknél minimálisan megváltozott!

Az XA Pro 3D megújult mintázatú Contagrip talpa

Technikai specifikáció:

 • Egy rétegű, nylonnal kombinált nyitott, szellős kialakítású szintetikus szövethálós felsőrész, mely extrém lélegzőképességet és ellenálló képességet az a cipőnek.
 • Sárvédő körperem, mely a cipőn körbe futva védi azt a kosztól, szennyeződésektől és mechanikai behatásoktól.
 • Védő gumi réteg a cipő orránál és mellette az ujjaknál, hogy sziklás terepen se rúghasd le ujjaid, körmeid.
 • Aszimmetrikus fűzési rendszer segíti a stabil illeszkedést dinamikus mozgás közben is.
 • Törésmentes fűzőszem – a fűző szemekben műanyag betét biztosítja, hogy a fűző könnyen csússzon, ne dörzsölődjön és így sokáig jól szolgáljon.
 • Quicklace gyorsfűző, mellyel egy mozdulat alatt oldható és szorítható a cipő, a nyúlás mentes, erős fűző stabilan és biztosan tart a legdurvább körülmények között is.
 • Lace Pocket – zseb a fűző számára, ahova az teljesen eldugható
 • Sensifit™ technológia, mely szinte körül öleli lábfejed a talptól a fűzőkig tökéletes tartást biztosít. Ettől már első próbánál úgy érzed, hogy a lábadra öntötték a cipőt.
 • Ortholite® habosított hűsítő hatású talpbetét, amely a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással a sarokrésznél.
 • Formázott, megújított habosított EVA középtalp
 • 3D Advanced Chassis™ talp és sarokmerevítés, maximalizálja a biztonságot, a mozgás kontrollt, energia menedzsmentet, és nagy teljesítményű, nagy stabilitású és a terepviszonyokra gyorsan reagáló futást biztosít.
 • Nagy strapabíróságú, kopásálló Contragrip® talp, a Salomon saját fejlesztésű talpa, melyet számos variációban gyártanak, így többféle terepen is tökéletes, csúszásmentes tartást biztosítanak.
 • Megújult, sárvető, nedves talajon is biztos tapadást nyújtó talpmintázat
 • Tömeg: 0,76 kg / pár (42-es méret)

További információk

Súly 410 g

Tetszeni fog neked…