Akció!
Salomon XA Pro 3D GTX férfi terepfutó cipő

Salomon XA Pro 3D GTX férfi terepfutó cipő

Most: 49.990 Ft 37.500 Ft

A Salomon XA Pro 3D GTX  a világ egyik legsokoldalúbb férfi terepfutó cipője, túracipője megújult, ennek köszönhetően az első lépéstől az ezredik kilométert átlépve is hihetetlenül kényelmes lesz számodra. Vízálló (Gore-Tex), könnyű, strapabíró, rendkívül stabil és biztonságos egyaránt technikás, sziklás talajon, akár futsz, túrázol, vagy gyorsgyalogolsz.

Választás törlése
Cikkszám: L40472100.

Termék leírása

A Salomon XA Pro 3D GTX férfi terepfutó cipő kiváló választás terepfutásra, teljesítménytúrára, könnyedebb és dinamikus, tempós túrákra egyaránt. Kialakítása lehetővé teszi a biztonságos, gyors haladást technikás, köves terepen is. Kényelmes a tartása, már első próbánál úgy érzed, hogy a lábra öntötték a Sensifit™ rendszernek köszönhetően. Gore-Tex membrán biztosítja a tökéletes vízállóság mellett a légzőképességet, vagyis a száraz lábakat. Bekötése, kioldása villámgyors a Quicklace™ fűzőrendszernek köszönhetően: egy mozdulattal kioldható és behúzható. A fűzőrész feletti kis zsebbe elrejthető a záróklipsz és a fűző, így nem lóg ki (Lace Pocket) és nem akadályoz a szabad mozgásban. Ez a férfi terepfutó cipő masszív felépítése ellenére is nagyon könnyű, tömege mindössze 405 gramm (42-es méret esetén). A talprész technológia megújításának köszönhetően még stabilabbá, strapabíróbbá és tartósabbá vált. A rétegelt EVA talp egy többfunkciós stabilizátorként funkcionál mozgás közben, így jobb talajérzetet biztosít, növeli a futás, gyaloglás hatékonyságát. A külső Contagrip® talp sárvető mintázatú, kifejezetten kevesebb plusz súlyt kell így alkalmasint cipelned, melynek mintázata a 2017 utáni modelleknél minimálisan megváltozott!

Technikai specifikáció:

 • Egy rétegű, nylonnal kombinált szintetikus szövethálós felsőrész, mely extrém lélegzőképességet és ellenálló képességet az a cipőnek.
 • Vízálló-lélegző, kiváló szellőzőképességet biztosító Gore-Tex membrán.
 • Sárvédő körperem, mely a cipőn körbe futva védi azt a kosztól, szennyeződésektől és mechanikai behatásoktól.
 • Védő gumi réteg a cipő orránál és mellette az ujjaknál, hogy sziklás terepen se rúghasd le ujjaid, körmeid.
 • Aszimmetrikus fűzési rendszer segíti a stabil illeszkedést dinamikus mozgás közben is.
 • Törésmentes fűzőszem – a fűző szemekben műanyag betét biztosítja, hogy a fűző könnyen csússzon, ne dörzsölődjön és így sokáig jól szolgáljon.
 • Quicklace gyorsfűző, mellyel egy mozdulat alatt oldható és szorítható a cipő, a nyúlás mentes, erős fűző stabilan és biztosan tart a legdurvább körülmények között is.
 • Lace Pocket – zseb a fűző számára, ahova az teljesen eldugható
 • Bevarrott vízzáró békanyelvének köszönhetően a fűzőnél nem jut be se nedvesség, se kavics, sem más szennyeződések.
 • Sensifit™ technológia, mely szinte körül öleli lábfejed a talptól a fűzőkig tökéletes tartást biztosít. Ettől már első próbánál úgy érzed, hogy a lábadra öntötték a cipőt.
 • Ortholite® habosított hűsítő hatású talpbetét, amely a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással a sarokrésznél.
 • Formázott, megújított habosított EVA középtalp
 • 3D Advanced Chassis™ talp és sarokmerevítés, maximalizálja a biztonságot, a mozgás kontrollt, energia menedzsmentet, és nagy teljesítményű, nagy stabilitású és a terepviszonyokra gyorsan reagáló futást biztosít.
 • Nagy strapabíróságú, kopásálló Contragrip® talp, a Salomon saját fejlesztésű talpa, melyet számos variációban gyártanak, így többféle terepen is tökéletes, csúszásmentes tartást biztosítanak.
 • Megújult, sárvető, nedves talajon is biztos tapadást nyújtó talpmintázat
 • Tömeg: 0,81 kg / pár (42-es méret)
gore-tex anyag

Gore-Tex® anyag felépítése

A GORE-TEX ® membrán technológiával készült ruházati cikkek és lábbelik hosszútávú víz-, és szélállóságot, valamint optimális szellőzést nyújtanak. Strapabíró termékek, melyek maximális védelmet és komfortot garantálnak viselőjük számára. A két réteges kialakítás, amit a GORE-TEX ® termékekhez használnak, sokféle outdoor tevékenységhez alkalmas. A GORE-TEX ® membrán a külső rétegre kerül ragasztásra, belülre további bélés kerül, mely a magas komfortot és sokoldalúságot garantálja.

További információk

Súly 405 g

Tetszeni fog neked…