Akció!
Salomon XA Pro 3D Ultra LTD M Black-Black-Black

Salomon XA Pro 3D LTD M fekete férfi terepfutó cipő

Most: 39.990 Ft 24.900 Ft

A Salomon XA Pro 3D LTD M teljesen fekete férfi terepfutó cipő (Black-Black-Black) az XA Pro 3D Ultra sorozat egy limitált szériás változata. Sokoldalú terepfutó, túracipő: könnyű, strapabíró, rendkívül stabil és biztonságos egyaránt  technikás, sziklás talajon, akár futsz, túrázol, gyorsgyalogolsz.

Választás törlése
Cikkszám: L35247100.

Termék leírása

A Salomon XA Pro 3D LTD M férfi terepfutó cipő (Black-Black-Black) kiváló választás terepfutásra, teljesítménytúrára, könnyedebb, vagy teljesítménytúrákra. Ez egy csökkentett szériás, teljesen fekete színű termék. Kialakítása lehetővé teszi a biztonságos, gyors haladást technikás, köves terepen egyaránt. Kényelmes a tartása, már első próbánál úgy érzed, hogy a lábra öntötték (Sensifit™).  Bekötése, kioldása villámgyors a Quicklace™ fűzőrendszernek köszönhetően: egy mozdulattal kioldható és behúzható. A fűzőrész feletti kis zsebbe elrejthető a záróklipsz és a fűző, így nem lóg ki (Lace Pocket). Könnyű, tömege 400 gramm (42,5). A talprész technológia egy újításnak köszönhetően strapabíróbbá, tartósabbá tette. A rétegelt talp egy többfunkciós stabilizátorként funkcionál (Molded EVA). Jobb talajérzetet biztosít, növeli a futás, gyaloglás hatékonyságát. A külső Contagrip® talp sárvető mintázatú, kifejezetten kevesebb plusz súlyt kell így alkalmasint cipelned!

Visszatérve a belső talpra, az Ortholite®-hab belső talp hűsítő hatású, a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással ad a sarokrésznél.

További információk

Súly 400 g