Salomon XA Pro 3D v8 GTX férfi terepfutó cipő
Salomon XA Pro 3D v8 GTX férfi terepfutó cipőSalomon XA Pro 3D v8 GTX férfi terepfutó cipőSalomon XA Pro 3D v8 GTX férfi terepfutó cipőSalomon XA Pro 3D v8 GTX férfi terepfutó cipőSalomon XA Pro 3D v8 GTX férfi terepfutó cipőSalomon XA Pro 3D v8 GTX férfi terepfutó cipő

Salomon XA Pro 3D v8 GTX férfi terepfutó cipő

52.900 Ft

Az ikonikus XA Pro 3D új változata, a Salomon XA Pro v8 3D GTX még könnyebb és puhább, miközben megőrzi a modell már megszokott, sokoldalú előnyeit a stabilitás, párnázottság és tapadás terén egyaránt. Nedves viszonyok közt is csúszásmenetességet biztosító Contragrip® prémium keverék talppal, vízálló Gore-Tex membránnal és továbbfejlesztett 3D talp- és sarokmerevítéssel ellátott cipője könnyedén elkísér utadon, bárhová is vezet az ösvény.

Választás törlése
Cikkszám: L41447300.

Termék leírása

A mindössze 370 grammos Salomon XA Pro 3D v8 GTX férfi terepfutó cipő a méltán közkedvelt XA Pro 3D modellnél még vékonyabb, lágyabb anyagból készült, varrott felső résszel rendelkezik, amely tökéletes egyensúlyt teremt a kényelem és a védelem között. Könnyű súlyának köszönhetően intenzív használatra, versenyzésre egyaránt kitűnő választás. A 3D talp- és sarokmerevítés megújult geometriája biztosítja az épp megfelelő mértékű stabilitást és kényelmet a terepen való mozgásához. Prémium nedvestapadásának és vízálló Gore-Tex membránjának köszönhetően nem kell tartanod a nedves felületeken való megcsúszástól, teljes figyelmeddel az előtted kanyargó útra összepontosíthatsz. Kiegyensúlyozva a talp geometriáját és a gumikeverék anyagát, Contragrip® talpa tartósan és hosszútávon biztosítja a csúszásmentes tapadást a legkülönbözőbb terepeken: legyen az száraz, nedves, kemény vagy laza felület. Sensifit™ technológiájának köszönhetően stabil, kényelmes tartást biztosít lábfejének. Gore-Tex membrán biztosítja a tökéletes vízállóság mellett a lélegzőképességet, vagyis a száraz lábakat. Bekötése, kioldása villámgyors a Quicklace™ fűzőrendszernek köszönhetően: egy mozdulattal kioldható és behúzható. A fűzőrész feletti kis zsebbe elrejthető a záróklipsz és a fűző, így nem lóg ki (Lace Pocket) és nem akadályoz a szabad mozgásban. A rétegelt EVA talp többfunkciós stabilizátorként biztosítja a jobb talajérzetet és növeli a futás, gyaloglás hatékonyságát.

Technikai specifikáció:

 • A vízálló-lélegző, kiváló szellőzőképességet biztosító Gore-Tex membránnal ellátott cipő szárazon tartja lábfejed, kívülről és belülről egyaránt.
 • 3D Mesh hálós, varrás nélküli felsőrésze maximális lélegzőképességet, sima illeszkedést és esztétikus megjelenést biztosít.
 • Szintetikus anyagból készült védőréteg a cipő orránál és az ujjaknál, hogy sziklás terepen is védelmet biztosítson lábujjaidnak és -körmeidnek.
 • Aszimmetrikus fűzési rendszer segíti a stabil illeszkedést dinamikus mozgás közben is.
 • Törésmentes fűzőszem – a fűző szemekben műanyag betét biztosítja, hogy a fűző könnyen csússzon, ne dörzsölődjön és így sokáig jól szolgáljon.
 • A Quicklace gyorsfűzővel egy mozdulattal lazítható és szorítható a cipő. A nyúlásmentes, erős fűző stabilan és biztosan tart a legmostohább körülmények között is.
 • Lace Pocket – zseb a fűző számára, ahova az teljesen eldugható.
 • Sensifit™ technológiájának köszönhetően cipőd szinte körülöleli lábfejed, a talptól a fűzőkig tökéletes tartást biztosítva. Mintha a lábadra öntötték volna!
 • A lábfej alakjához igazodó OrthoLite® talpbetét kiváló párnázottságot, légáteresztést biztosít a tartós kényelem és teljesítmény érdekében.
 • Habosított EVA középtalpa biztosítja a megfelelő ütéscsillapítást.
 • 3D Advanced Chassis ™ talp- és sarokmerevítése segít optimalizálni a mozgáskontrollt, energiamenedzsmentet, extra védelmet biztosít a precíz, stabilitást igénylő terepfutásokhoz.
 • A strapabíró, kopásálló Contragrip® talp a Salomon saját fejlesztésű talpa, melyet számos variációban gyártanak. Kiegyensúlyozva a talp geometriáját és a gumikeverék anyagát, tartósan és hosszútávon biztosítja a csúszásmentes tapadást a legkülönbözőbb terepeken: legyen az száraz, nedves, kemény vagy laza felület.
 • Tömeg: 370 g
gore-tex anyag

Gore-Tex® anyag felépítése

A GORE-TEX ® membrán technológiával készült ruházati cikkek és lábbelik hosszútávú víz-, és szélállóságot, valamint optimális szellőzést nyújtanak. Strapabíró termékek, melyek maximális védelmet és komfortot garantálnak viselőjük számára. A két réteges kialakítás, amit a GORE-TEX ® termékekhez használnak, sokféle outdoor tevékenységhez alkalmas. A GORE-TEX ® membrán a külső rétegre kerül ragasztásra, belülre további bélés kerül, mely a magas komfortot és sokoldalúságot garantálja.

Tetszeni fog neked…