Savvies HD33 Clear edzett üveg kijelző védő Garmin Fenix 6S órákhoz (35 mm)
Savvies HD33 Clear edzett üveg kijelző védőSavvies HD33 Clear edzett üveg kijelző védőSavvies HD33 Clear edzett üveg kijelző védőSavvies HD33 Clear edzett üveg kijelző védő Garmin Fenix 6S órákhoz (35 mm)

Savvies HD33 Clear edzett üveg kijelző védő Garmin Fenix 6S órákhoz (35 mm)

2.490 Ft

A Savvies HD33 Xtreme Glass HD33 Clear edzett üveg kijelző védő 9H felületi keménységével és zsírtaszító bevonatával maximális védelmet nyújt órádnak a karcok, szennyeződések és egyéb fizikai behatások ellen. Átmérője (35 mm) révén a Garmin Fenix 6S modellekhez tökéletesen kompatibilis.

Cikkszám: HD33-B8743.

Termék leírása

Precíz méretezés: a maximális védelem és a tökéletes illeszkedés érdekében a kijelző védők a legprecízebb vágástechnológiával és méretezéssel készülnek.

Olaj és zsírtaszító bevonat: a kijelző védő külső bevonata olaj, zsír és ujjlenyomatokat taszító réteggel lett ellátva, ami egyszerű, gyors és hatékony tisztíthatóságot garantál.

Nagyfokú áttetszőség: magasfokú (mintegy 94 %-os) átlátszósága a kijelző kristálytiszta és éles képéről gondoskodik, miközben az egyedülálló érzékenységű érintőképernyőt is garantálja.

Edzett üveg 9H felületi keménységgel: kiemelkedő védelem a karcok és sérülések ellen.

Érintőképernyő pontossága: a kijelző védő 0,33 mm vastagságának köszönhetően az érintőképernyő akkurátussága és az eredeti képernyő-érintés érzése nem csökken.

Hibátlan tapadás: a szilikon ragasztófelület révén könnyedén, légbuborékoktól mentesen felhelyezhető.

Terméktartalom:

  • 1 darab HD33 Clear kijelző védő
  • Mikroszálas törlőkendő
  • Alkoholos tisztító törlőkendő
  • Por eltávolító szalag
  • Magyar nyelvű felhelyezési útmutató

Tetszeni fog neked…