Savvies HD33 Clear edzett üveg kijelzővédő Garmin Forerunner 45S órákhoz (34.5 mm)
Savvies HD33 Clear edzett üveg kijelzővédő Garmin Forerunner 45S órákhoz (34.5 mm)Savvies HD33 Clear edzett üveg kijelző védőSavvies HD33 Clear edzett üveg kijelző védőSavvies HD33 Clear edzett üveg kijelző védő

Savvies HD33 Clear edzett üveg kijelzővédő Garmin Forerunner 45S órákhoz (34.5 mm)

2.490 Ft

A Savvies HD33 Xtreme Glass HD33 Clear edzett üveg kijelzővédő 9H felületi keménységével és zsírtaszító bevonatával maximális védelmet nyújt órádnak a karcok, szennyeződések és egyéb fizikai behatások ellen. Átmérője (34.5 mm) révén a Garmin Forerunner 45S modellekhez tökéletesen kompatibilis.

Cikkszám: HD33-B8800.

Termék leírása

Precíz méretezés: a maximális védelem és a tökéletes illeszkedés érdekében a kijelzővédők a legprecízebb vágástechnológiával és méretezéssel készülnek.

Olaj és zsírtaszító bevonat: a kijelzővédő külső bevonata olaj, zsír és ujjlenyomatokat taszító réteggel lett ellátva, ami egyszerű, gyors és hatékony tisztíthatóságot garantál.

Nagyfokú áttetszőség: magas fokú (mintegy 94 %-os) átlátszósága a kijelző kristálytiszta és éles képéről gondoskodik, miközben az egyedülálló érzékenységű érintőképernyőt is garantálja.

Edzett üveg 9H felületi keménységgel: kiemelkedő védelem a karcok és sérülések ellen.

Érintőképernyő pontossága: a kijelzővédő 0,33 mm vastagságának köszönhetően az érintőképernyő akkurátussága és az eredeti képernyő-érintés érzése nem csökken.

Hibátlan tapadás: a szilikon ragasztófelület révén könnyedén, légbuborékoktól mentesen felhelyezhető.

Terméktartalom:

  • 1 darab HD33 Clear kijelzővédő
  • Mikroszálas törlőkendő
  • Alkoholos tisztító törlőkendő
  • Por eltávolító szalag
  • Magyar nyelvű felhelyezési útmutató

Tetszeni fog neked…