Savvies HD33 Clear univerzális edzett üveg kijelző védő 34,5 mm, 3 db
Savvies HD33 Clear univerzális edzett üveg kijelző védő 34,5 mm, 3 db

Savvies HD33 Clear univerzális edzett üveg kijelző védő 34,5 mm, 3 db

3.490 Ft

A Savvies HD33 Xtreme Glass HD33 Clear edzett üveg kijelző védő 9H felületi keménységével és zsírtaszító bevonatával maximális védelmet nyújt órádnak a karcok, szennyeződések és egyéb fizikai behatások ellen. Univerzális kialakítása révén bármely 34,5 mm számlap átmérőjű órával kompatibilis (pl. Suunto Spartan Trainer típuscsalád).

Cikkszám: 3CHD-B8800.

Termék leírása

Precíz méretezés: a maximális védelem és a tökéletes illeszkedés érdekében a kijelző védők a legprecízebb vágástechnológiával és méretezéssel készülnek.

Olaj és zsírtaszító bevonat: a kijelző védő külső bevonata olaj, zsír és ujjlenyomatokat taszító réteggel lett ellátva, ami egyszerű, gyors és hatékony tisztíthatóságot garantál.

Nagyfokú áttetszőség: magasfokú (mintegy 94 %-os) átlátszósága a kijelző kristálytiszta és éles képéről gondoskodik, miközben az egyedülálló érzékenységű érintőképernyőt is garantálja.

Edzett üveg 9H felületi keménységgel: kiemelkedő védelem a karcok és sérülések ellen.

Érintőképernyő pontossága: a kijelző védő 0,33 mm vastagságának köszönhetően az érintőképernyő akkurátussága és az eredeti képernyő-érintés érzése nem csökken.

Hibátlan tapadás: a szilikon ragasztófelület révén könnyedén, légbuborékoktól mentesen felhelyezhető.

Terméktartalom:

  • 3 darab HD33 Clear kijelző védő (38 mm)
  • Mikroszálas törlőkendő
  • Alkoholos tisztító törlőkendő
  • Por eltávolító szalag
  • Magyar nyelvű felhelyezési útmutató

Tetszeni fog neked…