tapasz készlet

Sidas Protection Kit tapasz készlet

5.990 Ft

A Sidas Protection Kit tapaszkészlet jó megoldás lehet, ha szeretnéd a lábfejed azon részeit megvédeni a vízhólyagoktól, bőrsérülésektől, amik dörzsölésnek vannak kitéve. Ebben a csomagban kétféle tapaszt találsz két különböző formával a lábfej több területének védelmére.

A csomag tartalma: 5 db tapasz a sarokra és 4 db tapasz a lábujjak területére.

A tapaszok speciálisan ezekre a testrészekre vannak kiképezve, így tökéletesen fognak illeszkedni és garantáltan nem fognak csúszkálni.

Cikkszám: 3661267044908.

Termék leírása

A Sidas Protection Kit tapasz készlet megfelelő védelmet nyújt a lábfejed azon részeinek, ahol a súrlódás a leggyakoribb, tehát nagy eséllyel alakul ki bőrpír, majd vízhólyag. A tapaszok moshatóak, így többször felhasználhatók. Vékony anyaguk miatt szinte észrevétlenül védik bőröd azokon a helyeken, ahol már korábban volt hólyag, vagy új helyeken. Célszerű hosszabb túrára vagy versenyre magaddal vinni őket és a bőrirritáció legelső jelekor bevetned, hogy elkerül a további fájdalmat, hólyagképződést és így széles mosollyal koncentrálhass arra, amit annyira szeretsz, az örömteli mozgásra.

Tetszeni fog neked…