Smartwool Merino 250 Glove multisport kesztyű

Smartwool Merino 250 Glove multisport kesztyű

13.500 Ft

Vastagabb Merino 250 gyapjú alapanyagból készült multisport kesztyű, amely egyszerre meleg, precíz és elképesztően kényelmes, konduktív bevonatának köszönhetően pedig még okostelefonoddal is jó barátságban lesz.

Választás törlése
Cikkszám: SW019001-010.

Termék leírása

A Smartwool Merino 250 Glove multisport kesztyű vastagabb, de ugyanakkor simogatóan puha, 100% merinó gyapjúból készült alapanyaga jó szellőzés és a gyapjúból adódó szagsemlegesség mellett biztosítja számodra a szükséges meleget, hatékonyan vezeti el a nedvességet kezedről és kényelmesen meleg viselelési élményt nyújt hidegebb körülmények között is, bármely sporttevékenységed során.

Technikai jellemzők:

  • Kézre precízen illeszkedő szabás
  • Felelősségteljesen és etikusan megtermelt merinó gyapjú alapanyag
  • A vastagabb de ugyanakkor puha Merino 250 anyag a befülledés veszélye nélkül, jó szellőzés és hőkontroll mellett tart melegen akár még nedves állapotában is.
  • Természetes antibakteriális tulajdonságai révén anyaga ellenáll a szagosodásnak
  • Mutató- és hüvelykujjon elhelyezett konduktív bevonat az érintőképernyő kompatibilitás érdekében
  • Hosszított mandzsetták a megnövelt védelem és hőérzet érdekében
  • Anyagösszetétel: 100% merinó gyapjú

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik.Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…