Smartwool Merino 250 Reversible Pattern Neck Gaiter csősál

Smartwool Merino 250 Reversible Pattern Neck Gaiter csősál

10.990 Ft

Vastag, ugyanakkor puha és kifogástalanul szellőző Merino 250 gyapjú alapanyagból készült kifordítható kivitelű csősál sportoláshoz és a szürke mindennapok minimálisan szükséges feldobásához egyaránt.

Cikkszám: SW0SC913E39-1FM.

Termék leírása

Tartsd nyakad és állad melegen és szárazon miközben a hideg és kíméletlen időjárás meghódítására készülsz, ebben segít majd legjobb tudása szerint a Smartwool Merino 250 Reversible Pattern Neck Gaiter csősál vastagabb, de ugyanakkor simogatóan puha, 100% merinó gyapjúból készült alapanyaga, amely jó szellőzés és a gyapjúból adódó szagsemlegesség mellett biztosítja számodra a szükséges meleget, hatékonyan vezeti el a nedvességet és kényelmesen meleg viselési élményt nyújt hidegebb körülmények között is bármely sporttevékenységed során.

Technikai jellemzők:

  • Dupla anyagvastagsága miatt maximális meleget, hőkomfortot és kényelmet biztosít
  • Felelősségteljesen és etikusan megtermelt merinó gyapjú alapanyag
  • A vastagabb de ugyanakkor puha Merino 250 anyag a befülledés veszélye nélkül, jó szellőzés és hőkontroll mellett tart melegen akár még nedves állapotában is.
  • Természetes antibakteriális tulajdonságai révén anyaga ellenáll a szagosodásnak
  • Kifordítható, eltérő külső-belső felületű kialakítás a sokoldalú felhasználhatóság érdekében
  • Egy méretben
  • Anyagösszetétel: 100% merino gyapjú
  • Tömeg: 60 g

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik.Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…