Smartwool Powder Pass Beanie női sapka

Smartwool Powder Pass Beanie női sapka

14.800 Ft

Kevertszálas, felerészben merinó gyapjúból készült stílusos és csinos női sapka, amely kellő meleget biztosít majd az egész téli szezon során a sípálya mellett és a karácsonyi vásárban egyaránt.

Cikkszám: SW000464-F16-1FM.

Termék leírása

Mindegy miben töröd a fejed éppen, a Smartwool Powder Pass Beanie sapka készen áll rá, hogy társad legyen bármely téli kalandodban. Kevertszálas, felerészben merinó gyapjút tartalmazó vastagabb anyaga és dupla anyagvastagságú visszahajtott bordázott szegélye garantálja a kellemes meleget, míg műszörme pompomja pont azt a csipet játékosságot adja hozzá megjelenéséhez, amelytől minden nap egy kicsit jobban érzed majd magad.

Technikai jellemzők:

  • Kevertszálas, felerészben merinó gyapjút tartalmazó egyrétegű bordázott kötéstechnikával készült alapanyag
  • Bordázott, visszahajtása révén dupla anyagvastagságú szegély
  • Műszőrme pompom
  • Kisméretű bevarrt céglogós díszítés
  • Egy méretben
  • Anyagösszetétel: 50% merinó gyapjú, 50% akrilszövet; 100% poliészter;

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik.Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…