Akció!
smartwool_womens_merino_sport_shirt_dress_deep-navy_sw000735-092_sarkcsillag_sport_bolt_1
smartwool_womens_merino_sport_shirt_dress_deep-navy_sw000735-092_sarkcsillag_sport_bolt_2smartwool_womens_merino_sport_shirt_dress_deep-navy_sw000735-092_sarkcsillag_sport_bolt_3

Smartwool W’s Merino Sport Shirt dress technikai ruha

Most: 24.990 Ft 18.740 Ft

A stílus és a technikai tudás optimális elegyét nyújtja a Smartwool Sport Shirt Dress merinó és poliészter anyagú női ruha, amelyet túrán, vagy a mindennapokban egyaránt hordhatsz.

Választás törlése
Cikkszám: SW000735-092.

Termék leírása

A Smartwool Sport Shirt Dress egy technikai női ruha amit sporthoz és a mindennapi életben is hordhatsz. Anyaga rugalmas és gyorsan száradó technikai szál, ezért bár elegáns, nem akadályoz a mozgásban. A két oldalán merino Sport 150 szövetből készült panelek biztosítják a szellőzést és így segítenek, hogy hőháztartásod megfelelő legyen. E mellett a merinó panelek a rossz szagoktól is védenek.

Technikai Jellemzők:

  • Elegáns szabás
  • Rugalmas Gyorsan száradó technikai anyag
  • Merino Sport 150 panelek biztosítják a szellőzést a ruha két oldalán
  • Két bevarrt zseb
  • Anyaga: 86% Poliészter, 14% Elasztán? Oldalpanelek: 56% Merinó gyapjú 44% poliészter

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik.Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…