Smartwool W's Seamless Hipster női alsó
Smartwool W's Seamless Hipster női alsóSmartwool W's Seamless Hipster női alsó

Smartwool W’s Seamless Hipster női alsó

13.990 Ft

Legyen szó egy nagyobb kalandról, sportteljesítményről vagy csak egy átlag hétköznapról, minden bizonnyal az utolsó dolog, amelyet figyelmen kívül akarsz hagyni, az a réteg, amelyet közvetlenül a bőrödön viselsz. A Smartwool W’s Seamless Hipster női alsó szintetikus szálakkal megerősített vékony merinó gyapjú anyaga  segít szabályozni a testhőmérsékletet, elvezeti a nedvességet, és ellenáll a szagoknak, nagyrészt varrásmentes technológiával készült kialakítása pedig véd a kidörzsölődések ellen.

Választás törlése
Cikkszám: SW000850-001.

Termék leírása

Minden epikus kalandnak és sportteljesítménynek szüksége van a megfelelő alapra és biztos, hogy egy kényelmetlen női alsó a legutolsó dolog, amivel vesződni akarsz mindeközben. Az ultrakényelmes, közepes vastagságú Merino 150 alapanyaga segít fenntartani az optimális testhőt, hatékonyan vezeti el a nedvességet és hosszútávon is ellenáll a szagosodásnak, függetlenül attól, hol és milyen körülmények között viseled. Puha és rugalmas anyagának, varrásmentes technológiával készült irritációmentes kialakításának és testhezálló szabásának köszönhetően olyan kényelmet biztosít amely azonnal meggyőz majd.

Technikai jellemzők:

  • Szűkebb, testhezálló szabás
  • Vékonyabb Merino 150 gyapjú alapanyag, amely jól vezeti el a nedvességet és kiválóan használható sokoldalú technikai rétegként melegebb időben is
  • Irritáció és nyomáspontok nélküli kényelmet biztosító varrásmente kialakítás
  • Anyagösszetétel: 68% merino gyapjú, 24% nylon, 8% elasztán;

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik.Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…