Akció!
suunto_suunto_7_titanium_mate_black_ss050568000_1
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90suunto_suunto_7_titanium_mate_black_ss050568000_2suunto_suunto_7_titanium_mate_black_ss050568000_3CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Suunto 7 Titanium Matte Black multisport GPS okosóra

166.590 Ft 149.990 Ft

A sport iránti szenvedély összeegyeztetése a mindennapi élet rohanásával időnként nehéz feladat, ehhez egy olyan sportórára van szükséged, amely mindig készen áll, amikor te is. A Suunto 7 multisport GPS okosóra mindkét világodhoz a legjobb megoldást kínálja. Úgy tervezték, hogy segítsen kihozni a legtöbbet a napjaidból, legyen szó sportról vagy a hétköznapi feladatok megoldásáról. A Suunto 7 a gyártó első olyan órája, amely ötvözi a Suuntotól már megszokhatott sokoldalú sport élményt, az ingyenes térképeket több ingyenes hasznos okosóra funkcióval együtt a Google Wear OS™ támogatásának köszönhetően.

 suunto_7_titaniumok

Cikkszám: SS050568000.

Termék leírása

Rögzítsd sportolásodat pontosan! 

A Suunto 7 multisport GPS okosóra összes sport funkciója egyetlen gombnyomással elérhető. Rögzítsd edzésedet precízen több mint 70 sportmód, GPS  és csukló pulzusmérő szenzor segítségével. Oszd meg könnyedén eredményeidet a Suunto alkalmazáson keresztül vagy a legjelentősebb sportszolgáltatásokon keresztül (Strava, Endomondo, TrainingPeaks). A részletes betekintés edzéseidbe segít okosabban edzened és közelebb hoz céljaid eléréséhez. Hallgasd azokat a számokat, amik messzebbre visznek, csatlakoztasd fejhallgatódat telefonodhoz és kezeld a lejátszást a csuklódról!

and-is-ready-for-whatever-adventures-you-decide-to-take-on-720x600px-012x

Felfedezésre inspirál

Fedezd fel a körülötted lévő világot a terepviszonyokat, ösvényeket és szintvonalakat is tartalmazó ingyenes offline térképekkel! Bármikor rápillanthatsz a térképre és egyetlen mozdulattal megjelenítheted a képernyőn. Beépített (hő)térképek mutatják 15 különféle aktivitáshoz – beleértve a futást, úszást és kerékpározást – a legnépszerűbb útvonalakat, így kedvelt útvonalakon edzhetsz, vagy épp el is kerülheted a felkapottabbakat. A helyi offline térképek és hőtérképek automatikusan letöltődnek órádra, mikor töltöd, vagy rácsatlakozol a Wi-fire. De kiválaszthatod manuálisan is a letölteni kívánt térkép területét. Az offline térképek segítségedre lesznek a tájékozódásban és, hogy megtaláld a legjobb útvonalakat, telefon vagy hálózati kapcsolat hiányában is.

and-inspires-you-to-explore-720x600px-012x

Megkönnyíti a mindennapokat

Mikor épp nem sportolsz, kényelmes és megbízható okosóra funkciókra van szükséged. A Suunto 7 a Google Wear OS rendszerét használva a legokosabb sportóra. Légy mindig naprakész a kedvenc alkalmazásaid segítségével, ne feledkezz meg találkozóidról és teendőidről, ellenőrizd hívásaidat és üzeneteidet órádon keresztül! A Suunto 7 a Google Pay™ gyorsabb, biztonságosabb fizetési módjával, a Google Fit™ edzésrögzítő funkciójával, a Google Assistant okos segítségnyújtásával és a Google Play szolgáltatáson keresztül elérhető alkalmazások ezreivel felszerelt okosóra.

A Google Pay és a Google Assistant elérhetősége országonként változó.

makes-your-everyday-easier-720x600px-012x

Változatos kalandjaidra tervezve

A Suunto már jól ismert minősége biztosítja a Finnországban tervezett és tesztelt Suunto 7 multisport GPS okosóra ütés-, víz- és porállóságát. Működik esőben, sárban és hóban is, a hagyományos nyomógombok segítségével pedig kesztyűben is használhatod. Rendkívüli fényerejű, nagy felbontású érintőképernyője karcálló Gorilla® Glass üveggel védett. A Suunto 7 akkumulátora egy teljes napi okosóra használatot biztosít, és még elegendő tartalék marad benne edzésedhez is. Okosóráddal akár 48 órás, GPS használattal pedig 12 órás üzemidőt is elérhetsz.*

* A valós üzemidőt több tényező is befolyásolhatja, illetve különféle beállításokkal, egyes szolgáltatások használatával az üzemidő csökken.

tracks-your-sports-accurately-720x600px-012x

Minden nappal jobb és jobb

Wi-Fi kapcsolattal a szoftverfrissítés automatikus, így órád mindig naprakész lesz a legfrissebb funkciókkal. Bővítsd ki órád funkcióit kedvenc Google Play alkalmazásaiddal, vagy váltogasd kedvedre órád megjelenését a különböző óralap-dizájnokkal és cserélhető szíjakkal!

Élvezd a Suunto partnerhálózatának előnyeit!

Kapcsold össze Suunto 7 órádat kedvenc alkalmazásaiddal, hogy kielemezd edzéseidet, edzésterveket böngéssz, vagy 3D videókat készíts kalandjaidról, megosztva élményeidet ismerőseiddel. A Suunto 7 egy úgynevezett Value Pack-kal érkezik, mely közel 300 €/£/$ értéket képvisel: a gyártói egyezményeknek köszönhetően a Suunto partnerei révén számos alkalmazást, edzéstervet, térképet érhetsz el ingyen.

value-pack2

Szoftver verziók:

A legújabb szoftverfrissítésekről és tartalmairól itt olvashatsz.

2020. április 6.
A még jobb Suunto 7 felhasználói élmény érdekében ezzel a rendszerfrissítéssel néhány új és teljesítményoptimalizáló funkció került beépítésre.

Új funkciók:

 • A térképstílusok már a Suunto Wear apphez kötődnek, így többé nem igényelnek aktív internetkapcsolatot.
 • A GPS (nyíl-) és pulzusmérés (szív-) ikonjai a Suunto Wear app kezdőkijelzőjén villognak, ha a GPS vagy a szívritmus azonosítás folyamatban van.
 • A Suunto óralapjai is támogatják már mind a Google Fit, mind a TicHealth lépésszámait.
 • Sunto Wear app figyelmeztet, ha a készülék dátum- vagy időbeállítása érvénytelen.
 • Elérhetővé vált a Suunto Wear app Help kínaiul is.

Bővítések és javítások:

 • Az edzések alatt megjelenő grafikonok, köridő-táblázatok és edzésösszesítők képernyőinek tökéletesítése.
 • Térképkezelő felületek és offline térkép letöltés funkció tökéletesítése.
 • Térképlefedettség további kínai területekkel bővült.
 • Néhány hibásan lokalizált kínai kifejezés javítva.
 • Azon hiba javítása, ami időnként megakadályozta edzés elindítását.
 • Azon hiba javítása, ami miatt a Suunto Wear app indítását követően energiatakarékos üzemmódban a képernyő időnként befagyott.
 • Azon hiba javítása, ami miatt az Exercise Diary nem látszódott a Suunto Week vagy Overview nézetben.
 • Egyéb hibák javítása és optimalizálás.

Nyári szoftverfrissítéssel elérhető új funkciók:

1. Alacsony energiaigényű bekapcsolt kijelző üzemmód:
A kijelző csökkentett fényerővel, minimális akkumulátor használat mellett látható marad edzéseid teljes időtartama alatt.

Suunto7_1jpg

2. Akkumulátor-kímélő GPS mód:
Hosszabb üzemidő edzéseidhez: új akkumulátor-kímélő GPS üzemmód, hosszabb mintavételezési idővel. A köztes időben a helymeghatározás a Suunto már ismert, egyedülálló FusedTrack™ algoritmusával történik: a ritkábbra állított GPS mintavételezést kombinálja az órába épített mozgásszenzor adataival, így lehetővé teszi nagy pontosságú útvonal és sebesség adatok rögzítését hosszú üzemidő mellett is.

Suunto7_2

3. Személyre szabható sportmódok:
Megválaszthatod, milyen adatokat akarsz látni a kijelzőn edzésed közben (sportmódok testreszabása). Az előre definiált mozgásformák széles választékából órád mindig a legrelevánsabb információkat jeleníti meg edzésed közben. A Suunto appben az előre definiált sportmódokon felül létrehozhatsz saját, személyre szabott megjelenítést kedvenc edzéseidhez.

Suunto7_3

4. Fejlesztett 24/7 aktivitás adatok:
Könnyebb hozzáférés a lépésszámaidhoz és elégetett kalóriáidhoz: kövesd megtett lépéseidet és elégetett kalóriáidat már a Suunto appben és órádon is az új Suunto Today Tile segítségével: pöccints balra az adatokért!

Suunto7_4

Amit a Suunto 7 frissítésekről még tudnod érdemes…

1. Rendszerfrissítések:
A rendszerfrissítések automatikusan letöltődnek az órára Wi-Fi csatlakozáskor, töltőre helyezéskor.
Manuálisan a rendszerverzió ellenőrzése a Settings/System/About/Versions, a rendszerfrissítés letöltése pedig a Settings/System/About/System updates útvonalon tehető meg.

2. App frissítések:
Óra töltőre helyezésekor automatikusan frissül, ha:
- órádon be vagy jelentkezve a Google fiókba,
- Wi-Fihez csatlakozol,
Auto-update apps beállítás elérhetőre van állítva, ami az alábbi módon tehető meg:
Automatikus frissítések kezelése:
1. Power gomb megnyomásával appok listájának megnyitása
2. Play Store appot megnyitva, Settings/Auto-update apps on(/off)

App frissítés manuálisan:
1. Power gomb, applikációk listája
2. Play Store appMy apps
3. Ha Updates available látható, kiválasztva letölthető az adott frissítés, vagy az összes együttesen. Ha nem látható, az összes applikáció naprakész.

3. Wear OS frissítések:
A Wear OS app az operációs rendszer működtetéséért felel, rendszeresen frissül automatikusan órád töltőre helyezésével, Wi-Fi csatlakozással és Auto-update apps bekapcsolt funkcióval.

4. Suunto Wear app frissítések:
Suunto Wear app és szolgáltatások használatához szükséges, automatikusan frissül órád töltőre helyezésével, Wi-Fi csatlakozással és Auto-update apps bekapcsolt funkcióval.
Suunto Wear app verzió ellenőrzése:
1. Jobb felső gomb megnyomásával Suunto Wear app megnyitása
2. Görgess le, General options/About útvonalon található.

Termék specifikáció:
Súly: 51,9 g (mikroszálas textil óraszíjjal)
Lünetta anyaga: Grade 5 minőségű titánium
Üveg anyaga: Gorilla Glass edzett üveg
Óraház anyaga: üvegszállal megerősített poliamid
Szíj anyaga: mikroszálas textil
Doboz tartalma: Suunto 7 Titanium Matte Black, USB kábel, használati utasítás (idegen nyelvű), nemzetközi korlátozott jótállási dokumentum, biztonsági és szabályozási dokumentum.

suunto7_titanium_stone_gray-2d_drawing1x

Technikai specifikáció:

Google Wear OS rendszer:
Google assistant: igen
Google Play™: igen
Google Play™: igen
Google Fit™: igen

Zene:
Órával irányítható zenelejátszás: igen
Zenei alkalmazások elérése a Google Play-ből: igen

Általános:
Lünetta anyaga: rozsdamentes acél
Üveg anyaga: Gorilla üveg
Óraház anyaga: üvegszállal megerősített poliamid
Szíj anyaga: mikroszálas textil, szilikon
Súly: 55 g
Csukló méretek: 130-220 mm
Szíj szélessége: 24 mm
Beépített csukló pulzusmérés: igen
Testreszabható óralap megjelenés: Suunto design + számos opció Google Play™-en keresztül
Érintő képernyő lezárás: igen
Érintő képernyő: igen
Színes kijelző: igen
Rezgő figyelmeztetés: igen
Automatikus nyári időszámítás: igen
Vízállóság: 50 m (ISO 6425 szerint)
Akkumulátor típus: újratölthető lítium-polimer
Frissíthető Firmware: vezeték nélkül
Idő, dátum: igen
Ébresztő: igen
Duális idő: igen
Automatikus idő (időtartás): igen
Visszaszámlálás időzítő: igen
Stopper: igen
Nyelvek: EN, CS, DA, DE, ES, FI, FR, IT, JA, KO, NL, NO, PL, PT, RU, SV, TH, TR, ZH-HANS, ZH-HANT
Háttérvilágítás: igen
Állítható kijelző fényerő: manuális és automatikus
Kijelző fényerő: 1000 nit-ig
Gomb lezárás: edzés közben
Kijelző típusa: AMOLED
Kijelző felbontása: 454 x 454
Akkululátor töltöttség kijelző: százalék/ikon
Metrikus és imperiális mértékegység: igen

Csatlakozás:
Okostelefon kompatibilitás: támogatja a legnépszerűbb típusokat (forduljon hozzánk konkrét okostelefon típusra vonatkozó kérdésekkel)
Kapcsolódás más eszközökkel: Bluetooth Smart
Internet kapcsolódás: Wi-Fi-n és mobiltelefon internet kapcsolatán keresztül
NFC: igen
Telefon értesítések az órán: igen
Kompatibilitás online sport közösségekkel: Strava, TrainingPeaks, Endomondo és még további ismert lehetőséggel.
Szoftver frissítés a felhőből: vezeték nélkül
Kompatibilis Suunto alkalmazással: igen

Tájoló:
Digitális tájoló: számos opció a Google Play™-en keresztül
Dőléskompenzáció: számos opció a Google Play™-en keresztül
Needle: számos opció a Google Play™-en keresztül
Tájoló felbontás: számos opció a Google Play™-en keresztül
Tájoló pontosság: számos opció a Google Play™-en keresztül
Deklináció korrekció: számos opció a Google Play™-en keresztül
Irány skála: számos opció a Google Play™-en keresztül

Fizikai specifikáció:
Működési hőmérséklet: -20 °C – (+50) °C / -4 °F – (+122) °F
Tárolási hőmérséklet: -30° C to +60° C / -22° F to +140° F
Ajánlott töltési hőmérséklet: 0° C to +45° C / +32° F to +113° F

Akkumulátor üzemidő:
Óra üzemmódban: 40 nap
Edzés módban GPS-szel: akár 12 óra
Okosóra használatban: akár 2 nap

 ’Outdoor’ funkciók:
GPS követés és navigáció:
Valós idejű breadcrumb ösvény (szaggatott vonallal jelzett megtett útvonal): igen
Műholdas rendszer: GPS, GLONASS, QZSS, BEIDOU
GPS rögzítési sebesség: 1s
Ingyenes offline domborzati térképek az órán: igen
Útvonal térkép az órán 15 sporthoz: igen
Útvonal térkép böngészése és közzététele a Moves-on: igen
GPS útvonal analizálás: igen
Útvonalak rögzítése, megtekintése és megosztása: igen

Magasságmérés:
Barometrikus magasságmérés: igen
GPS magasságmérés: igen
Kombinált GPS és bartometrikus magasságmérés (FusedAlti™): igen
Magasságmérés napi normál üzemmódban: számos opció a Google Play™-en keresztül
Összes emelkedés / ereszkedés mérése: edzések közben
Függőleges sebesség mérése: edzések közben
Magasságmérés adatrögzítési gyakorisága: 1 s
Felbontás: 1 m
Mérési tartomány: -500 – 9999 m

Időjárás:
Időjárás információ: Google Weather / számos opció a Google Play™-en keresztül
Napkelte / napnyugta időpontja: számos opció a Google Play™-en keresztül
Viharriasztás funkció: számos opció a Google Play™-en keresztül
Tengerszinti légnyomás mérése: számos opció a Google Play™-en keresztül
Hőmérséklet mérése: számos opció a Google Play™-en keresztül
Mért hőmérsékleti tartomány: számos opció a Google Play™-en keresztül
Hőmérséklet mérési egysége: számos opció a Google Play™-en keresztül
Légnyomás mérési egysége: igen
Move magasságdiagram a Move összesítésben: igen

Edzés funkciók:
Pulzusmérés csuklószenzorral: igen
Pulzusszám / perc (BPM): igen
Pulzusmérés úszás közben: igen
Valós idejű pulzusérték grafikon: Google Fit™ / számos opció a Google Play™-en keresztül
Valós idejű átlagos pulzusérték: Google Fit™ / számos opció a Google Play™-en keresztül
Kalória: Google Fit™ / számos opció a Google Play™-en keresztül
Peak Training Effect: igen
Regenerálódási idő: igen
Személyre szabható pulzuszónák: igen

Sebesség és távolság:

Kadencia alapú sebesség és távolságmérés: igen
GPS alapú sebesség és távolság mérés: igen
Stopper: igen
Távolság és időtartam alapú automatikus köridő: igen
Manuális köridő: igen
Tempó elemzése, sebesség grafikon és útvonal a térképen: igen

Edzésterhelés:

Naplózás Move részletekkel: igen
Move összesítés kör részeredményekkel: igen
Edzés összesítés hosszútávú kitekintéssel: igen

Regeneráció:

Edzés alapú regenerálódási idő: igen

Megosztás és közösség:

Más tagok követése és visszajelzés irányukból: igen
Move minősítés és hozzászólás: igen
Move megosztás közösségi médiára: igen

Sport elemzés

Úszás:

Úszás tempója és távolsága uszodában: igen
Úszás tempója és távolsága nyíltvízen: igen
Pulzusszám mérés úszás közben: igen
Úszásidő medence hossz és kör szerint, valamint totál úszásidő: igen
Csapás-sűrűségszámolás és típus: igen
Karcsapás hatékonyságmérés (SWOLF): igen
Automatikus intervallumok: igen
Intervallum kör táblázat: igen

Futás:

Futási sebesség: igen
Suunto FusedSpeed™: igen
Átlagos, maximum, köridő sebesség valós időben: igen
Kör összehasonlítások: igen

Sport üzemmmódok:

Szívritmus, sebesség, magasság és barométer nyomás megjelenítése grafikus diagramok formájában: igen
Numerikus megjelenítés sport üzemmódban: 3-5 mezőben, táblázatban
Előre telepített sport módok az órán: 70

Kerékpározás:

Sebesség: igen
Valós idejű, átlagos sebesség: igen
Valós idejű köridő táblázat átlagos pulzusszámmal, erővel és sebességgel

24/7

Tevékenység nyomonkövetése:

Elégetett kalóriák: Google Fit™
Célok: Google Fit™
Aktivitás történet: Google Fit™
Kalóriaégetési és pulzusszám arány napi aktivitás során: Google Fit™
Napi minimum pulzusszám nyomonkövetése: Google Fit™
Lépésszámláló: Google Fit™

Tetszeni fog neked…