pulzusmérő öv

Suunto ANT Belt pulzusmérő öv

15.600 Ft

A Suunto ANT Belt pulzusmérő öv nagyon pontos mérést biztosít kompatibilis eszközökkel. Pontosság és komfort az abszolút követelmény, ha pulzusmérésről beszélünk.

Cikkszám: SS013588000.

Termék leírása

A Suunto ANT Belt pulzusmérő öv használata egyszerű, viselete pedig nagyon kényelmes. A Suunto ANT Belt pulzusmérő öv precízen méri a pulzust sport közben is és küldi a jelet a kompatibilis Suunto eszköznek kódolt, zavarmentes ANT technológiával. Így valós időben követheted pulzusod és teljesítményed edzés közben.

Puha textil anyagból készült a pánt, amit vékony szilikon csíkok tartanak a helyén, hogy aktív mozgás közben se csússzon el. Így nem kell túl szorosra állítani a pántot, hogy a helyén maradjon. A pánt hosszának beállításához szükséges műanyag hurok nagyon vékony, hogy minimális legyen a kidörzsölés esélye, így megszakítás és irritáció nélkül edzhetsz. A Suuntonál megszokott módon a pulzusmérő pánt elől mellkason záródik, az ANT modulban pedig nagyon könnyen egy pénzérmével is ki lehet cserélni az elemet.

A Suunto ANT Belt pulzusmérő öv fontosabb jellemzői:

  • Precíz pulzusadatokat küld a kompatibilis Suunto eszközöknek valós időben
  • A vékony hosszbeállító csatnak köszönhetően minimális a kidörzsölődés esélye
  • Cseréld ki az elemet könnyen, akár egy pénzérme segítségével
  • Suunto ANT Belt pulzusmérő öv kompatibilis: Suunto Ambit, Suunto Ambit2, Suunto M4, M5, Quest, t3, t4, t6 pulzusmérő órákkal