Suunto Comfort Belt Strap

Suunto Comfort Belt Strap

9.300 Ft

A Suunto pulzusmérő pántok felhasználó barát módon két részből állnak, és mind a két rész külön kapható: a jeladó modul és az azt rögzítő gumipánt is.

Választás törlése

Termék leírása

A Suunto Comfort Belt Strap elasztikus gumi szíj minden Suunto Comfort Modullal kompatibilis (Dual, IND, ANT). A Comfort Belt Strap csereszíja háromféle méretben kapható: XL, S-L, XS méretekben. A pulzusmérő órák gyári csomagolásában az S-L méretű pánt van minden esetben. Az XS mértet azoknak ajánljuk, akiknek a gyári pánt túl nagy, az XL-et logikusan azoknak, akiknek a gyári pánt túl rövid. A Suunto Comfort Belt Strap a jeladó egység nélkül kerül szállításra, csak a gumírozott szíj van a csomagban.

A Suunto Comfort Belt Strap puha anyagból készül és nagyon könnyű annak érdekében, hogy kényelmes, szinte észrevétlen viseletet biztosítson. Szilikon csíkok segítenek abban, hogy a pánt a helyén maradjon anélkül, hogy nagyon meg kéne azt szorítani. A Suunto Comfort Belt Strap mosógépben mosható (mosás előtt a jeladó modul eltávolítandó), így nagyon kényelmesen tisztán tartható.