óraszyj

Suunto Core Gray Silicone Strap óraszíj

11.990 Ft

A Suunto Core Gray Silicone Strap óraszíj kiváló minőségű szilikon óraszíj minden Core modellhez. A csomag az óraszíjon kívül tartalmazza a felszereléshez szükséges alkatrészeket is.

Cikkszám: SS020346000, 100020771.

Termék leírása

A Suunto Core Gray Silicone Strap óraszíj minden Core modellhez alkalmas óraháztól függetlenül. Az új generációs Core óraszíjak puha szilikon anyagból készültek, így nagyon kényelmesek, kellemes érzést nyújtanak a bőrön, és nem színeződnek el a világos szíjak sem. Így a fehér fehér, a sárga sárga marad hosszú éveken keresztül. Az óraszíj cseréjével egészen új arculat adható az órának. Megvalósíthatod egyedi design elképzelésedet, vagy akár alkalomhoz illően változtathatod órád megjelenését. A szíjak cseréjével minimális költséggel lehet akár egy vagány sportos és egy elegáns órád is.

Webáruházunkban lehetőség van Core órát rendelni a gyári felszereltségtől eltérő szíjjal is, vedd figyelembe, hogy ez azonban módosíthatja az árat. Kérésre tudunk a kívánt változatról képet küldeni vásárlás előtt, vagy a boltunkban megmutatni a változatokat.

Tetszeni fog neked…