Suunto Core Light Strap All Black

Suunto Core Light Strap All Black óraszíj

9.300 Ft

A Suunto Core Light Strap All Black egy kiváló minőségű elastomer óraszíj. A csomag az óraszíjon kívül tartalmazza a felszereléshez szükséges alkatrészeket is.

Cikkszám: SS018650000, 100018611.

Termék leírása

A Suunto Core Light Strap All Black óraszíj minden Core modellhez alkalmas óraháztól függetlenül. A szíj cseréjével egészen új arculat adható az órának. Megvalósíthatod egyedi design elképzelésedet, vagy akár alkalomhoz illően változtathatod órád megjelenését. A szíjak cseréjével minimális költséggel lehet akár egy vagány sportos és egy elegáns órád is.

Az új generációs Core óraszíjak puha szilikon anyagból készültek, így nagyon kényelmesek, kellemes érzést nyújtanak a bőrön, és nem színeződnek el a világos szíjak sem. Így a fehér fehér, a sárga sárga marad hosszú éveken keresztül.

Webáruházunkban lehetőség van Core órát rendelni a gyári felszereltségtől eltérő szíjjal is, vedd figyelembe, hogy ez azonban módosíthatja az árat. Kérésre tudunk a kívánt változatról képet küldeni vásárlás előtt, vagy a boltunkban megmutatni a változatokat.

Tetszeni fog neked…