Suunto Core White Rubber Strap

Suunto Core White Silicone Strap óraszíj

15.500 Ft

A Suunto Core White Rubber Strap egy kiváló minőségű szilikon óraszíj. A csomag az óraszíjon kívül tartalmazza a felszereléshez szükséges alkatrészeket is.

Cikkszám: SS018817000, 100018866.

Termék leírása

A Suunto Core White Silicone Strap óraszíj minden Core modellhez alkalmas óraháztól függetlenül. Az óraszíj cseréjével egészen új arculat adható az órának. Megvalósíthatod egyedi design elképzelésedet, vagy akár alkalomhoz illően változtathatod órád megjelenését. A szíjak cseréjével minimális költséggel lehet akár egy vagány sportos és egy elegáns órád is.

Az új generációs Core óraszíjak puha szilikon anyagból készültek, így nagyon kényelmesek, kellemes érzést nyújtanak a bőrön, és nem színeződnek el a világos szíjak sem. Így a fehér fehér, a sárga sárga marad hosszú éveken keresztül.

Webáruházunkban lehetőség van Core órát rendelni a gyári felszereltségtől eltérő szíjjal is, vedd figyelembe, hogy ez azonban módosíthatja az árat. Kérésre tudunk a kívánt változatról képet küldeni vásárlás előtt, vagy a boltunkban megmutatni a változatokat.

Tetszeni fog neked…