Suunto E203 elemcsere szett

Suunto E203 elemcsere szett

3.100 Ft

Suunto E203 elemcsere szett tartalma: CR 2450 elem, műanyag elemfedél és O gyűrű.

 

Cikkszám: SS010497000.

Termék leírása

Suunto E203 elemcsere szett tartalma: CR 2450 elem, műanyag elemfedél és O gyűrű.

A Suunto cég az Elementum család, és a beépített akkumulátorral rendelkező modellek kivételével felhasználó által cserélhető módon oldotta meg az elemek beépítését. Ezzel együtt fontos tudni, hogy csak az az óra lesz az elemcsere után is vízálló, amit szakszerűen nyitottak ki, az elemmel együtt a tömítő O gyűrűt is kicserélték, az elemet pontosan a helyére illesztették be, és visszazáráskor nem rosszul csavarták vissza a fedelet szétnyírva annak menetét.
Ezért aki biztosra akar menni, hozza el óráját szakszervizünkbe, ahol mindezen munkálatokat hozzá való eszközökkel, tudással és a végén vízállósági teszttel végezzük el.

Fontos, hogy ha óráshoz viszik az órát, ott az esetek egy részében már a fedél kinyitása is gond, sokszor szétnyírják a fedél nútját, többször nyitott állapotban adják vissza az ügyfeleknek az órát, azzal hogy nem tudják kinyitni, ami így aztán beázik és az ebből adódó kár az óra tulajdonosának kára.

Semmiképpen se nyissa fel senki, még órás sem, az elemfedélen kívül az óraházat!

Mivel a Suunto cég termékei kicsi csukló computerek, ezért csak megfelelő, a Suunto cég által előírt feltételek mellett nyithatók fel és szervizelhetők, mely munkák elvégzésére Magyarországon kizárólag egy márkaszerviz van felhatalmazva. Ha máshol nyitják fel az órát, akkor annak sérülhet az alaplapja használhatatlanná téve ezzel az órát, melyre a garancia sem vonatkozik.