óraszíj

Suunto Traverse Amber Silicone Strap óraszíj

14.990 Ft

A Suunto Traverse Graphite Silicone Strap egy kiváló minőségű szilikon óraszíj minden Traverse modellhez. A csomag az óraszíjon kívül tartalmazza a felszereléshez szükséges alkatrészeket is.

Cikkszám: SS021847000,100022564.

Termék leírása

A Suunto Traverse Amber Silicone Strap óraszíj minden Traverse modellhez alkalmas óraháztól függetlenül. Az új generációs óraszíjak puha szilikon anyagból készültek, így nagyon kényelmesek, kellemes érzést nyújtanak a bőrön, és nem színeződnek el a világos szíjak sem. Így a fehér fehér, a sárga sárga marad hosszú éveken keresztül. Az óraszíj cseréjével egészen új arculat adható az órának. Megvalósíthatod egyedi design elképzelésedet, vagy akár alkalomhoz illően változtathatod órád megjelenését. Az óraszíjak cseréjével minimális költséggel lehet akár egy vagány sportos és egy elegáns órád is.

Webáruházunkban lehetőség van Traverse órát rendelni a gyári felszereltségtől eltérő szíjjal is, vedd figyelembe, hogy ez azonban módosíthatja az árat. Kérésre tudunk a kívánt változatról képet küldeni vásárlás előtt, vagy a boltunkban megmutatni a változatokat.

Tetszeni fog neked…