Suunto WTC battery kit

Suunto WTC elemcsere szett

2.200 Ft

Suunto WTC elemcsere szett az alábbi Suunto modellekhez használható: Metron, Advizor, X-Lander, Vector, S-Lander, Altimax, Yachtsman, Mariner, Regatta. A szett tartalma: CR 2430-es elem, elemfedél és O gyűrű.

Az elemcsere készlet tartalma: csereelem, csere elemtartó fedél.

Cikkszám: SS0S4700000.

Termék leírása

Suunto WTC elemcsere szett az alábbi Suunto modellekhez használható: Metron, Advizor, X-Lander, Vector, S-Lander, Altimax, Yachtsman, Mariner, Regatta.

A Suunto cég az Elementum család, és a beépített akkumulátorral rendelkező modellek kivételével felhasználó által cserélhető módon oldotta meg az elemek beépítését. Ezzel együtt fontos tudni, hogy csak az az óra lesz az elemcsere után is vízálló, amit szakszerűen nyitottak ki, az elemmel együtt a tömítő O gyűrűt is kicserélték, az elemet pontosan a helyére illesztették be, és visszazáráskor nem rosszul csavarták vissza a fedelet szétnyírva annak menetét.
Ezért aki biztosra akar menni, hozza el óráját szakszervizünkbe, ahol mindezen munkálatokat hozzá való eszközökkel, tudással és a végén vízállósági teszttel végezzük el.

Fontos, hogy ha óráshoz viszik az órát, ott az esetek egy részében már a fedél kinyitása is gond, sokszor szétnyírják a fedél nútját, többször nyitott állapotban adják vissza az ügyfeleknek az órát, azzal hogy nem tudják kinyitni, ami így aztán beázik és az ebből adódó kár az óra tulajdonosának kára.

Semmiképpen se nyissa fel senki, még órás sem, az elemfedélen kívül az óraházat!

Mivel a Suunto cég termékei kicsi csukló computerek, ezért csak megfelelő, a Suunto cég által előírt feltételek mellett nyithatók fel és szervizelhetők, mely munkák elvégzésére Magyarországon kizárólag egy márkaszerviz van felhatalmazva. Ha máshol nyitják fel az órát, akkor annak sérülhet az alaplapja használhatatlanná téve ezzel az órát, melyre a garancia sem vonatkozik.

Márkaszerviz: Sarkcsillag Sport bolt, 1034 Budapest, Bécsi út 112/b.

info@suuntoorak.hu, 06-20-4902771