Akció!
Teva M Terra Fi 4 férfi túraszandál
Teva M Terra Fi 4 férfi túraszandálTeva M Terra Fi 4 férfi túraszandálTeva M Terra Fi 4 férfi túraszandálTeva M Terra Fi 4 férfi túraszandál

Teva M Terra Fi 4 férfi túraszandál

Most: 31.490 Ft 23.590 Ft

A Teva legendás, elnyűhetetlen túraszandáljának viselése közben semmi sem állhat nyári szabadtéri kalandjaid útjába. Legyél akár a vízparton, akár sziklák között vagy haladj előre egy eddig felfedezetlen túraútvonalon, a Terra Fi stabilitására és kényelmére biztosan számíthatsz minden esetben a terepviszonyoktól és a körülményektől függetlenül.

Választás törlése
Cikkszám: 1004485-RCB.

Termék leírása

A legendás Terra Fi túraszandál negyedik, folyamatosan fejlesztett generációja bizonyítja, hogy még mindig méltó a hírnevére. Három pontban állítható, masszív és megerősített hevederrendszere révén precízen simul lábadra, ívelt sarok és orr kialakítása pedig a stabil tartás mellett még a menetközbeni védelemről is gondoskodik. Formázott, PU-habból készült, belső stabilizálással ellátott középtalpa és a a sarokrészébe beépített, szabadalmaztatott ShocPad ütéselnyelő betét a sokadik gyaloglással töltött órában is biztosítja kényelmed. Microban cink-alapú antibakeriális kezeléssel ellátott formázott járófelülete megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, így akár az egész napos viselés során is megmarad lábad higiénikus és egészséges komfortérzete. A Spider Original nyomot nem hagyó talpanyag valamint a mély bordázattal ellátott talpfelület változatos terepviszonyok között is és akár vizes felületeken is biztos tapadást és stabil járást nyújt, ennek köszönhetően a Terra Fi az az igazi outdoor mindenes, aminek kényelméről vizes kalandjaid során sem kell majd kényszerűségből lemondanod.

Technikai jellemzők:

  • Megerősített, masszív és extra tartós kialakítás
  • Három pontban állítható, pontos és precíz illeszkedést garantáló hevederrendszer
  • Belső párnázással ellátott hevederek az irritációnak, kidörzsölődésnek kitett területeken
  • Formázott, habosított talpágy Microban cink-alapú antibakteriális kezeléssel
  • PU-hab anyagú formázott, kompresszált középtalp nylon belső talpmerevítéssel
  • ShocPad sarokrészi ütéscsillapító betét
  • Íves kialakítású orr és sarok szekció a láb védelme érdekében
  • Nyomot nem hagyó Spider Original vizes felületeken, kövön és sziklán is jól tapadó gumitalp mély bordázattal

További információk

Márka

Teva

Méret

40,5, 42, 43, 44,5, 45,5, 47, 48,5

Tetszeni fog neked…