Akció!
Teva W Terra Fi 4 női túraszandál
Teva W Terra Fi 4 női túraszandálTeva W Terra Fi 4 női túraszandálTeva W Terra Fi 4 női túraszandálTeva W Terra Fi 4 női túraszandál

Teva W Terra Fi 4 női túraszandál

Most: 31.490 Ft 23.590 Ft

A Teva legendás, elnyűhetetlen túraszandáljának viselése közben semmi sem állhat nyári szabadtéri kalandjaid útjába. Legyél akár a vízparton, akár sziklák között vagy haladj előre egy eddig felfedezetlen túraútvonalon, a Terra Fi stabilitására és kényelmére biztosan számíthatsz minden esetben a terepviszonyoktól és a körülményektől függetlenül.

Választás törlése
Cikkszám: 1004486-CTBC.

Termék leírása

A legendás Terra Fi női túraszandál negyedik, folyamatosan fejlesztett generációja bizonyítja, hogy még mindig méltó a hírnevére. Három pontban állítható, masszív és megerősített hevederrendszere révén precízen simul lábadra, ívelt sarok és orr kialakítása pedig a stabil tartás mellett még a menetközbeni védelemről is gondoskodik. Formázott, PU-habból készült, belső stabilizálással ellátott középtalpa és a a sarokrészébe beépített, szabadalmaztatott ShocPad ütéselnyelő betét a sokadik gyaloglással töltött órában is biztosítja kényelmed. Microban cink-alapú antibakeriális kezeléssel ellátott formázott járófelülete megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, így akár az egész napos viselés során is megmarad lábad higiénikus és egészséges komfortérzete. A Spider Original nyomot nem hagyó talpanyag valamint a mély bordázattal ellátott talpfelület változatos terepviszonyok között is és akár vizes felületeken is biztos tapadást és stabil járást nyújt, ennek köszönhetően a Terra Fi az az igazi outdoor mindenes, aminek kényelméről vizes kalandjaid során sem kell majd kényszerűségből lemondanod.

Technikai jellemzők:

  • Megerősített, masszív és extra tartós kialakítás
  • Három pontban állítható, pontos és precíz illeszkedést garantáló hevederrendszer
  • Belső párnázással ellátott hevederek az irritációnak, kidörzsölődésnek kitett területeken
  • Formázott, habosított talpágy Microban cink-alapú antibakteriális kezeléssel
  • PU-hab anyagú formázott, kompresszált középtalp nylon belső talpmerevítéssel
  • ShocPad sarokrészi ütéscsillapító betét
  • Íves kialakítású orr és sarok szekció a láb védelme érdekében
  • Nyomot nem hagyó Spider Original vizes felületeken, kövön és sziklán is jól tapadó gumitalp mély bordázattal

További információk

Márka

Teva

Méret

37, 38, 39, 40, 41, 42

Tetszeni fog neked…