Akció!
The North Face Better Than Naked Long Haul 7 dupla férfi rövid futónadrág
The North Face Better Than Naked Long Haul 7 dupla férfi rövid futónadrág

The North Face Better Than Naked Long Haul 7 dupla férfi rövid futónadrág

Most: 18.900 Ft 15.990 Ft

Indulj neki felkészülten a hosszú futásoknak is miközben ezt a hajszálvékony anyagú és minimális súlyú rövidnadrágot viseled, amely olyan könnyű, hogy viselése közben fel sem tűnik, hogy rajtad van, ugyanakkor okosan kialakított, a mozgásban nem zavaró módon elhelyezett zsebeibe nemcsak értékeid hanem rengeteg tartalék “üzemanyag” is elfér. Belső nadrágja ráadásul még kompressziós is, hogy még tovább futhass.

Választás törlése
Cikkszám: T92TZFRDQREG.

Termék leírása

A Better Than Naked Long Haul 7 (Falcon Brown / Tibetian Red) dupla férfi rövid futónadrág kényelmének, minimális súlyának és szinte észrevehetetlenül vékony anyagának köszönhetően remek társad lesz hosszabb futásaid során. Széles, elasztikus derékrésze irritációmentesen és kiválóan illeszkedik ugyanakkor nagyon jól helyén is tartja a nadrágod még akkor is, amikor az összes zsebét megtömöd. A dupla short kompressziós belsőnadrágja külső laposvarrásai révén megakadályozza a comb kidörzsölődését, a comb belső része felé eső anyag pedig szinte pókháló vékonyságú, hogy a legkevésbé melegítsen. A laza szabású külső nadrág is papírvékonyságú technikai anyagból készült, így alig hogy nedves lesz már szinte meg is száradt, és természetesen nem csak a belső nadrágon hanem itt is találsz zsebet, hátsó derékrészi cipzáras tartójában akár telefonod is biztonságosan elfér.

Technikai specifikáció:

  • Ultravékony, könnyű, kopásálló, gyorsan száradó ripstop poliészter külső anyag, amely külső vízlepergető DWR kezelésének köszönhetően akár enyhébb csapadéknak is ellenáll.
  • Kikönnyített oldalsó és alsó elasztikus anyagbetétek, amelyek a teljes mozgásszabadság biztosítása mellett a nadrág szellőzőképességét is segítik.
  • Rejtett behúzózsinórral állítható széles rugalmas derékszegély.
  • Kompressziós belső nadrág külső laposvarrásokkal és hátsó-belső gyorsan száradó és nedvességelvezető FlashDry™ anyagbetétekkel.
  • Belső nadrág külső combrészén 2 illetve 3 részre osztott elasztikus, hálós tárolózseb.
  • Derékrészén 7 különálló gumírozott tárolózseb.
  • Hátsó derékrészén nagyobb méretű cipzáras értéktartó zseb.
  • Első-hátsó fényvisszaverő elemek hogy rossz látási viszonyok között is teljes biztonságban érezhesd magad.

Tetszeni fog neked…