The North Face Flyweight Pack összecsomagolható hátizsák
The North Face Flyweight Pack összecsomagolható hátizsákThe North Face Flyweight Pack összecsomagolható hátizsákThe North Face Flyweight Pack összecsomagolható hátizsákThe North Face Flyweight Pack összecsomagolható hátizsák

The North Face Flyweight Pack összecsomagolható hátizsák

11.900 Ft

A Flyweight termékcsalád a The North Face cég ultra könnyű, összecsomagolható szériája a mindennapokhoz, utazásokhoz, nyaraláshoz. A Flyweight Pack hátizsák a saját belső zsebébe öklömnyire csomagolható, ezért minimális helyet foglal el az autóban, egy női táskában, vagy a bőröndben, így mindig veled lehet és bármikor egy 17 literes hátizsákká nyitható legyél akár a Caminon, pénteken a piacon, vagy egy városnéző túrán.

Cikkszám: T0CJ2ZKT0OS.

Termék leírása

A The North Face Flyweight Pack összecsomagolható hátizsák jó minőségű anyagának és elegáns színének köszönhetően nemcsak sportoláshoz, de a mindennapokban is nagyon jól használható, praktikus darab. A hátizsák háta extra erős anyagból van, így bátran megpakolhatod, bírja a strapát. 17 literes belső terében egy cipzáras belső zseb van, kívül pedig egy nagy gumis kapoccsal záródó zseb középen és 2 hálós, rugalmas zseb két oldalt. Hálós anyagból készült vállpántja nagyon jól szellőzik, ezért kellemes viselet akár egy egész napos városnézés alatt is.

Technikai specifikáció:

  • Könnyű, tartós 50D hex nylon, 70D hex nylon anyag
  • Saját belső cipzáras zsebébe csomagolható
  • Hálós, jól szellőző vállpántok
  • Gumis záródású külső zseb
  • Tömege: 170 g!
  • Mérete: 28 cm x 43 cm x 18 cm

Tetszeni fog neked…