The North Face M Better Than Naked S/S Tee férfi futópóló
The North Face M Better Than Naked S/S Tee férfi futópóló

The North Face M Better Than Naked S/S Tee férfi futópóló

15.900 Ft

Nyugodtan megfeledkezhetsz mindenről a futáson kívül miközben ezt a futópólót viseled, amely kialakítása és a FlashDry anyagtechnológia révén még a legizzasztóbb helyzetekben is garantálja hűs és irritációmentes viselési komfortod, így neked tényleg nem marad más, minthogy teljesítményed határait feszegesd.

Választás törlése
Cikkszám: T92TZCRSY.

Termék leírása

A The North Face Better Than Naked S/S férfi futópóló nevéhez hűen olyan könnyű és észrevehetetlen, mintha semmit sem viselnél magadon. FlashDry szálakkal átszőtt anyaga pillanatok alatt szárad és maradéktalanul elvezeti a futás közben keletkezett nedvességet a futópóló külső felületére, így az izzadtság okozta irritációtól sem kell majd tartanod. Bár anyaga önmagában is kiválóan szellőzik, extravékony hálós hátrésze révén még a sokadik megtett kilométer után is frissnek fogod érezni magad és pólódat egyaránt, így valóban semmivel nem kell majd törődnöd a futáson és edzésterved teljesítésén kívül.

  • Ultrakönnyű, gyorsan száradó és a nedvességet elvezető FlashDry anyagtechnológiával készült férfi futópóló kényelmes, irritációmentes laposvarrásokkal.
  • Testzónák szerint kialakított hálós szellőzőbetétek, extravékony hálós hátrészi szellőzőpanel.
  • Hosszított hátsó derékszegély a jó mozgás közbeni illeszkedés és derekad védelme érdekében.
  • Teljeskörű láthatóságot biztosító külső fényvisszaverő elemek.

.

Tetszeni fog neked…