The North Face M Endurus Hike GTX férfi vízálló túracipő
The North Face M Endurus Hike GTX férfi vízálló túracipőThe North Face M Endurus Hike GTX férfi vízálló túracipőThe North Face M Endurus Hike GTX férfi vízálló túracipő

The North Face M Endurus Hike GTX férfi vízálló túracipő

45.900 Ft

A The North Face legújabb fejlesztése az Endurus Hike vízálló túracipő, amely terepfutó társához hasonlóan az XtraFoam™ extravastagan párnázott, habosított középtalp kényelmére és hosszútávú viselési komfortjára épül. Indulj akár egy rövidebb ám annál dinamikusabb gyorstúrára vagy egy hosszabb menetre, az biztos, hogy ez a cipő csak segíteni fogja teljesítményedet.

Választás törlése
Cikkszám: T92YACUPT.

Termék leírása

Az Endurus Hike vízálló túracipő az egyedülálló, extravastagan párnázott, habosított XtraFoam™ középtalp technológiával készült, így szuper komfortot biztosít majd számodra még hosszabb távokon is. Nagyrészt varrásmentes technológiával készült felsőrésze kiválóan illeszkedik, FlashDry belső anyaga pedig garantálja lábaid száraz, hűs komfortérzetét. Laminált Gore-Tex membránjának köszönhetően bármely időben bevetheted, időjárásállóságát pedig csak fokozza a mély bordázattal ellátott Vibram XS Trek gumitalpa, amely sárban, hóban és latyakban is biztos tapadást és menetstabilitást nyújt.

 • Vízálló-lélegző Gore-Tex membrán, amely a teljes ídőjárás állóság mellett cipőd lélegzőképességét is biztosítja.
 • Varrásmentes, hegesztett technológiával készült TPU rácsszerkezettel megerősített felsőrész, amely páratlan tartást biztosít optimális lélegzőképesség és hőkontroll mellett.
 • Megerősített, TPU borítással ellátott orr kialakítás, hogy lábujjaidat mindíg biztonságban tudhasd.
 • Merevített sarokrész, amely stabilitást ad egyenetlen terepen is.
 • FlashDry™ belső anyaga biztosítja, hogy lábaid túlmelegedés nélkül, szárazon nyújthassák a maximumot. A FlashDry™ technológia extra nagy mennyiségű vizet képes felvenni és azt nagyon gyorsan az anyag külsejére továbbítani, ahol az gyorsan megszárad, így tartva lábad még magas intenzitású mozgás mellett is szárazon.
 • Iparág vezető OrthoLite® lábágy biztosít komfortot hosszú távokon is.
 • A lágyabb XtraFoam™ középtalp extra kényelmet biztosít, míg a nagyobb tartású EVA összetételű külső élek nagy stabilitást adnak terepen anélkül, hogy az egész cipőtalpnak keménynek kéne lennie emiatt
 • A lábujjaktól a talpközépig beépített ESS Snake Plate™ talpmerevítés megakadályozza a cipőtalp nem kívánatos csavarodást és védi talpadat a kövek okozta sérülésektől.
 • Vibram® XS Trek külső talp áll ellen a legkeményebb terepnek is, miközben nagyon jó tapadást biztosít hóban, sárban és jégen is.
 • 4 mm magasságú talpbordázat agresszív kapaszkodó élekkel
 • Tömege: 764 g / pár

Tetszeni fog neked…