Akció!
The North Face M Flight Better Than Naked Long Haul férfi rövid futónadrág
The North Face M Flight Better Than Naked Long Haul férfi rövid futónadrág

The North Face M Flight Better Than Naked Long Haul férfi rövid futónadrág

Most: 19.900 Ft 15.900 Ft

Indulj neki felkészülten a hosszú futásoknak is miközben ezt a hajszálvékony anyagú és minimális súlyú rövidnadrágot viseled, amely olyan könnyű, hogy viselése közben fel sem tűnik, hogy rajtad van, ugyanakkor okosan kialakított, a mozgásban nem zavaró módon elhelyezett zsebeibe nemcsak értékeid hanem rengeteg tartalék “üzemanyag” is elfér. Enyhén kompressziós hatású belső nadrágja ráadásul segít, hogy még tovább futhass.

Választás törlése
Cikkszám: T93F2OJK3.

Termék leírása

A Flight Better Than Naked Long Haul dupla férfi rövid futónadrág kényelmének, minimális súlyának és szinte észrevehetetlenül vékony anyagának köszönhetően remek társad lesz hosszabb futásaid során. Széles, elasztikus derékrésze irritációmentesen és stabilan illeszkedik ugyanakkor nagyon jól helyén is tartja a nadrágod még akkor is, amikor az összes zsebét megtömöd. A dupla short enyhén kompressziós hatású belsőnadrágja külső laposvarrásai révén megakadályozza a comb kidörzsölődését, FlashDry technológiával készült anyagának köszönhetően pedig szépen elvezeti a nagy hajtás közben felgyülemlett izzadtságot, nedvességet. A külső nadrág hajszálvékonyságú technikai anyaga pillanatok alatt szárad, lazább szabása révén pedig kényelmes és kiválóan szellőző viselet. Első-hátsó fényvisszaverő elemei garantálják jó láthatóságodat szürkületi és esti fényviszonyok közepette is.

Technikai jellemzők:

  • Vékony, minimális súlyú, gyorsan száradó alapanyag
  • lazább szabású, jól szellőző külső nadrág
  • Rejtett behúzózsinórral állítható széles rugalmas derékszegély.
  • FlashDry technológiával készült, a mozgás közben felgyülemlett nedvességet maradéktalanul elvezető belső anyag
  • Enyhén kompressziós hatású elasztikus belső nadrág kikönnyített belsőcombi szellőzést segítő és a kidörzsölődés veszélyét minimalizáló anyagbetétekkel
  • Belső nadrág combrészén kisméretű rugalmas tárolózsebek
  • Derékrészén 7 különálló gumírozott tárolózseb.
  • Hátsó derékrészén nagyobb méretű cipzáras értéktartó zseb.
  • Első-hátsó fényvisszaverő elemek hogy rossz látási viszonyok között is teljes biztonságban érezhesd magad.
  • Anyagösszetétel: 30D 100% ripstop poliészter (frontfelület); 30D 63 g/m² 100% poliészter; 58% újrahasznosított poliészter, 42% poliészter FlashDry (belső nadrág)

Tetszeni fog neked…