Akció!
férfi futódzseki
férfi futódzsekiférfi futódzseki

The North Face M Isolite Softshell hibrid vízlepergető férfi futódzseki

Most: 35.900 Ft 28.990 Ft

Könnyű súlyú, időjárásálló férfi futódzseki, ami hideg időben második bőrként kísér futó edzéseiden. Ez a nagyon könnyű rugalmas anyagú, szélálló, vízlepergető férfi futódzseki háromféle anyag optimális ötvözésével készült, ezért hibrid. Atletikus szabása és vékony anyag biztosítja, hogy ősztől tavaszig ne melegedj túl, hanem tökéletes komfortban futhass szeles, hideg, nedves időben, szemerkélő esőben, hóban. A kabát nem fog melegíteni, hiszen papír vékony, lehelet finom anyagú, hanem csak egy tökéletes klímát fog biztosítani azzal, hogy saját testhőd egy részét nem engedi elillanni, valamint hogy megvéd a hideg széltől, nedvességtől. Atletikus slim fit fazonjának köszönhetően nemcsak nagyon hatékony, de kifejezetten pofás felszerelés is. Hátul hosszabb derékrésznek és kézfejnél hosszított szabású karjának köszönhetően nem kell a mozgásszabadságot a komfortért feláldozni. Nemcsak futáshoz ajánljuk, hanem bármilyen más aktív állóképességi sporthoz is, mint pl. sífutás, teljesítménytúrázás, sítúrázás.

Választás törlése
Cikkszám: T92TGXJBL.

Termék leírása

A The North Face Isolite hibrid Softshell férfi futódzseki megvéd hidegtől, széltől, nedvességtől a hűvös napokon. A kabát alapvetően vízálló rugalmas vékony Softshell anyagból készült. A törzs két oldalán és a karok belső oldalán egy papír vékony panel biztosítja a tökéletes hőháztartást kemény tempó mellett is. Ugyanezen okból található a kabát hátán két oldalt egy-egy ventilációs hálós betét is. A ventilációs háló és a nem hegesztett varrások miatt a kabát “csak” szélálló-vízlepergető kategóriába tartozik, de nem vízálló. Két cipzáras zseb is megbújik a karcsúra szabott derékon, melyek média kompatibilisek. És az elengedhetetlen kétállású cipzár, melynek ha lefelé fordítod a szárát, azzal fixálod a kocsit, így a cipzár nem nyílik ki akkor sem, ha a kabátot szaggatja a (menet)szél. Ha viszont felfelé fordítod a cipzár szárát, akkor szabadon fut a kocsi, így futás, vagy akár bringázás közben fél kézzel is tudsz nyitni a kabáton, ha forrósodik a hangulat.

A futódzseki FlashDry™ technológiás anyagból készült, mely úgy lett megtervezve, hogy felgyorsítsa a nedvesség eltávolítását a bőrödről, a párolgással való száradással együtt. Ezért a FlashDry™ technológia lehetővé teszi számodra, hogy szárazabb maradhass és komfortosabban érezd magad és ezért hosszabban tudjál maximális teljesítményt nyújtani számos időjárási és környezeti hatás mellett. Ráadásul a FlashDry™ technológia nem jár sem a termék súlyának, sem volumenének növekedésével és nem lehet kimosni, nem kopik el!

Technikai specifikáció:

  • 360° láthatóság
  • FlashDry™ technológiás extra gyorsan száradó anyag
  • Két cipzáras, média kompatibilis oldalzseb
  • Testtérképet követő ventiláció vékony és hálós betétekkel
  • Szabott könyök a kellemesebb karmozgásért
  • Kézfejnél hosszabbított mandzsetta
  • Hátul derekat is takaró hosszabb szabás
  • Reflektív lógók és betétek a törzsön és kézfejen
  • Anyaga: törzs: 152 g/m² 100% polyester
  • Vékony szürke panel anyaga: 30D 55 g/m² 100% polyester

Tetszeni fog neked…