Akció!
The North Face M Verto AMP GTX férfi beszállócipő
The North Face M Verto AMP GTX férfi beszállócipőThe North Face M Verto AMP GTX férfi beszállócipőThe North Face M Verto AMP GTX férfi beszállócipő

The North Face M Verto AMP GTX férfi beszállócipő

Most: 41.900 Ft 27.900 Ft

The North Face M Verto AMP GTX vízálló, jól szellőző férfi beszállócipő kiváló választás hegyi körülmények közé, ha egy funkcionális, de ugyanakkor kényelmes hegyi cipőt keresel. A Gore-Tex® membrán vízállóságot és jó szellőzést biztosít, míg bőr és hálós felsőrésze ellenáll a külső behatásoknak.

Választás törlése
Cikkszám: T0CDM9C9C.

Termék leírása

A The North Face M Verto AMP GTX férfi beszállócipő terepfutócipők számos technikai megoldásával rendelkezik. Egy igazi hegyi mindenes cipő (AMP=All Mountain Purpose). A speciális köztes talp a funkcionalitás mellett a kényelmet is garantálja. Első osztályú Vibram®Meagagrip gumi talpa biztos, csúszásmentes lépéseket garantál még a nedves sziklákon is.

  • vízálló, jól szellőző Gore-Tex® membrán
  • kopásálló, lélegző nylon szvetháló
  • szintetikus bőr
  • exkluzív Vibram®Megagrip talp
  • gumis lábujjvédő
  • kettős préselt EVA köztestalp
  • Szín: szürke/sárga/fekete
  • Tömeg: 0,698 kg/pár
gore-tex anyag

Gore-Tex® anyag felépítése

A GORE-TEX ® termék technológiával készült ruházati cikkek hosszútávú víz-, és szélállóságot, valamint optimális szellőzést nyújtanak. Strapabíró termékek, melyek maximális védelmet és komfortot garantálnak viselőjük számára. A két réteges kialakítás, amit a GORE-TEX ® termékekhez használnak, sokféle outdoor tevékenységhez alkalmas. A GORE-TEX ® membrán a külső rétegre kerül ragasztásra, belülre további bélés kerül, mely a magas komfortot és sokoldalúságot garantálja.

A The North Face együttműködik a minőségről és tartósságról híres Vibrammal női és férfi túracipő, túrabakancs, beszállócipő talpak készítésében (Vibram® Humbolt Outsole, Vibram® Mikeno Outsole, Vibram® Walsh Outsole, and Vibram® Rubber Outsole Compound), melyek kiváló tapadást, stabilitást, és védelmet garantálnak a lábbelik számára.

Tetszeni fog neked…