Akció!
The North Face NSR Shorts 5 férfi rövid futónadrág
The North Face NSR Shorts 5 férfi rövid futónadrág

The North Face NSR Shorts 5 férfi rövid futónadrág

Most: 10.900 Ft 8.790 Ft

Never Stop Running (NSR), vagyis “soha ne hagyd abba a futást” mottója ennek a futónadrágnak. Készülj akár egy félmaratonra vagy tedd meg első bátortalan lépéseidet a terepen, az biztos, hogy ez a rövid futónadrág kényelmedet és teljesítményedet szolgálja majd.

Választás törlése
Cikkszám: T937F5KX7.

Termék leírása

A The North Face NSR Shorts férfi rövid futónadrág az ideális választás, ha egy könnyű, kényelmes, bármely terepen és tudásszinten jól használható rövidnadrágot keresel nyári futásaidhoz. Hajszálvékony, ultrakönnyű külső anyaga pillanatok alatt megszárad, FlashDry szálakkal átszőtt elasztikus belső nadrágja pedig a hibátlan illeszkedés mellett a gyors nedvességelvezetést és a hosszan tartó viselési komfortot is biztosítja. Kikönnyített, vékony hálós oldal betétjei az optimális légmozgásról gondoskodnak futás közben, hátsó cipzáras biztonsági zsebében pedig kényelmesen elfér mobiltelefonod.

  • Ultrakönnyű, gyorsan száradó rövid futónadrág, a kritikus helyeken (belső nadrág) dörzsmentes lapos varrásokkal a hosszan tartó kényelem érdekében.
  • FlashDry szálakkal átszőtt gyorsan száradó és a nedvességet elvezető  elasztikus belső nadrág.
  • Kikönnyített, elvékonyított anyagú oldalsó hálós szellőzőbetétek.
  • Rugalmas FlashDry anyagú derékszegély belső behúzózsinórral.
  • Nagyobb méretű hátsó cipzáras biztonsági zseb mobiltelefon és más értékek tárolására.
  • Fényvisszaverő céglogós díszítés.

Tetszeni fog neked…