Akció!
vízálló futódzseki
vízálló futódzsekivízálló futódzsekivízálló futódzsekivízálló futódzsekivízálló futódzseki

The North Face Storm Stow vízálló-lélegző női futódzseki

Most: 43.900 Ft 29.990 Ft

Ahogy a szuper könnyű vízálló futódzseki neve is mutatja, elrejtőzhetsz benne bármilyen vihar elől. A fotóink mutatják, hogy saját ujjába összecsukva mekkora, és a mérlegen látszik, hogy a súlya nemcsak a katalógus leírása szerint szuper. A női M-es kabát súlya 130g! A női futódzseki nem egyszerűen kisebb mint a férfi, hanem a női test igényeire lett szabva!

női futó skort

The North Face Better Than Naked futó skort és Storm Stow dzseki szuper páros terepen

Így nem okozhat sok fejtörést, hogy magaddal vidd-e ezt a jó kis cuccot vagy sem, amikor nekivágysz egy új kalandnak.

Választás törlése
Cikkszám: T0CCU5AHB.

Termék leírása

Ultrakönnyű és teljesen vízálló a The North Face Storm Stow futódzseki (Surreal Green/Vanadis Grey),

vízálló futódzseki

The North Face Storm Stow vízálló női futódzseki bölcsen a derekánál húzható össze

amit ráadásul hihetetlen kicsire összecsukva vihetsz magaddal, amikor éppen nincs rá szükség. Ez a szuper kabát a The North Face Flight Series™ termékcsaládjába tartozik, ami multisport rajongóknak lett kitalálva. Ultra könnyűek és multifunkcionálisak, a kis csomagméret pedig magától értetődik. Olyan aktív embereknek fejlesztették, akik akár többféle kalandban is részt vesznek egy nap.

A vízállóságról és szuper lélegző képességről a The North Face régóta bevált HyVent® anyaga gondoskodik és a hegesztett varrásokkal, valamint az YKK AquaGuard vízálló cipzárjával lesz tökéletes. Hab a tortán az állítható és elcsomagolható sildes kapucni, hogy ne legyen útban amikor nem kell. Illetve egy nagy újdonság van deréknál, ami nekünk nagyon tetszik, nevezetesen, hogy a kabátot deréknál lehet behúzni és nem csípőnél a kabát alján, ami az amúgy is szűk szabással együtt tökéletesen simul a testre. Így nem egy felfújt zsákban kell futnod még akkor sem, amikor a nagy (menet)szélben behúzod a zsinórt. Emellett a hosszabbra szabott hátrész a teljes hátat és derekat is takarja akkor is, ha deréknál össze van húzva a kabát, tehát aktív mozgás közben, vagy akár bringára pattanva sem fog kilógni a derekad.

futódzseki

A cipzár húzókájába befűzhető a fülhallgató zsinórja.

A cipzárnak van még két különlegessége:

 • A húzókába befőzhető a fülhallgató zsinórja, ami így nem repked az arcod előtt.
 • Ha lefelé fordítod a cipzár szárát, azzal fixálod a kocsit, így a cipzár nem nyílik ki akkor sem, ha a kabátot szaggatja a (menet)szél. Ha viszont felfelé fordítod a cipzár szárát, akkor szabadon fut a kocsi, így futás, vagy akár bringázás közben fél kézzel is tudsz nyitni a kabáton, ha forrósodik a hangulat.

Mindezek egy szuper héjkabátot eredményeznek, ami nem hagy cserben akkor sem, amikor ronda időben futsz kint a természetben.

vízálló futódzseki

The North Face Storm Stow vízálló női futódzseki csak 130g és saját ujjába öklömnyire csukható össze

Technikai specifikáció:

 • Hegesztett, vízálló varrások
 • Hátul hosszabb szabás
 • Teljesítmény orientált szűk szabás
 • YKK AquaGuard Vislon cipzár
 • Állítható és összecsukható sildes kapucni
 • Állítható derék
 • Reflektív lógó
 • Bal ujjába csomagolható
 • Súlya kb: 130 g (mérettől függően)

Tetszeni fog neked…